KUUM KLÕPS Vutiäss David Beckham käis üle pika aja taas eestlaste toodetud saunas

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
David Beckham.
David Beckham. Foto: Imago images / Scanpix

Kes oleks osanud arvata, et just endine Inglise koondise kapten David Beckham hakkab Eestis toodetud saunu reklaamima? Kui vahepeal oli tema saunateemalistes postitustes rohkem kui kolmeaastane paus, siis nüüd on mees taas leiliruumi jõudnud.

«Varahommikune saun. Ma luban, et naudin seda,» kirjutas Beckham Instagrami tehtud postituses.

Mis muu siis ikka aitab külma vastu paremini kui hea soe saun? Esimest korda jagas endine vutiäss sotsiaalmeedias sarnast postitust 2018. aasta lõpus, tänades eestlaste firmat Iglucraft, kes valmistab saunad ja majad käsitööna.

Sama aasta septembris rääkis Iglucrafti esindaja Priit Kallas Kanal 2 saates «Hommik!», et tema klientideks said nii Beckham kui tema sõber, filmirežissöör Guy Ritchie.

«Tegime Inglismaale ühe kampaania, mis oli sihitud samasse piirkonda, kus Richie elas. Mees hiljem ise ütles, et istus koos Davidiga kodu trepil, näppis oma telefoni ja leidis selle sealt,» selgitas Kallas toona. «Proovisime seda võtta nii, et see on tellija nagu tellija ikka. Väike elevus käis muidugi läbi,» lisas ta.

«Ma tänan Iglucrafti. Ma armastan seda praeguse külma ilmaga,» kirjutas Beckham oma 2018. aasta postituses.

Kui tookord oli Iglucraft postituses aktiivseks märgitud, siis värskes postituses ettevõtet mainitud ei ole. Küll aga on Iglusauna nimi väljaloetav kaadris olevalt keriselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles