Mõelda vaid, kui oskaksime kasutada ära kõiki õnnelikke võimalusi, mida elu meile pakub. Millegipärast aga teeme tihti ise midagi sellist, mis ei lase meil õnne kogeda. Millised enesesabotaaži võtted kaasnevad iga sodiaagimärgiga? 

Me kõik teame, et õnn eksisteerib kõikjal, kui vaid suudame oma südame avada ning halvad tunded ja mured lahti lasta, ent praegusel väljakutseterohkel ajastul on see kohati päris keeruline. Tegelikult annab elu ka rasketel aegadel võimalusi, mõnikord isegi rohkem, kui oleme valmis nägema ja vastu võtma. Inimene on kord selline olend, et tahab küll olla õnnelik, aga tihtipeale saboteerib ise oma võimalused või laseb need käest.

See ei kehti võrdselt kõikide inimeste kohta, kuid selline kalduvus on meis kõigis kuskil olemas. Sodiaagimärk võib anda ka vihjeid, kuidas ja miks keegi oma õnne ise saboteerib. Lisaks päikesemärgile tasub uurida ka kuu-, veenuse- ja marsimärki. Kui kellegi sünnikaardis domineerib mõni muu tähemärk, peaks ta arvestama ka sellega. Oma sünnikaardi saad teha siin.

Kommentaarid
Copy