FOTOD ⟩ Victoria's Secreti uueks modelliks saanud Puerto Rico neiu tegi ajalugu

Elu24
Copy
Puerto Ricost pärit Sofia Jirau.
Puerto Ricost pärit Sofia Jirau. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Puerto Ricost pärit 25-aastane Sofia Jirau tegi ajalugu, kui temast sai Victoria's Secreti järgmine modell. Nimelt on Sofia esimene Downi sündroomiga modell, kelle tuntud pesubränd palkas ennast esindama.

Noor modell Sofia Jirau jagas rõõmustavat uudist, et temast on saanud pesubrändi Victoria's Secret uus modell. Ta astub üles kampaanias, millega reklaamitakse kollektsiooni nimega Love Cloud, vahendab People.

Oma postituses tänas Sofia pesufirmat, et nad teda modellina tunnustasid. «Ühel päeval unistasin sellest, töötasin selle nimel ja nüüd on minu unistus täide läinud. Saan lõpuks avaldada oma suure saladuse. Olen Victoria's Secreti esimene Downi sündroomiga modell!» rõõmustas Sofia Instagramis.

Sofia tõdes, et maailmas ei ole piire. Noore modelli karjäär algas 2019. aastal ning juba aasta hiljem kõndis ta New Yorgi moenädalal laval. «Väiksena vaatasin peeglisse ja ütlesin endale, et minust saab modell ja ärinaine,» tunnistas Sofia kaks aastat tagasi.

Victoria's Secreti loovjuhi Raúl Martineze sõnul on Love Cloud kampaania, millega soovitakse luua pesubrändile uus standard. 

Victoria's Secret on aastate jooksul mitu korda seisnud silmitsi kriitikaga sellepärast, milliste parameetrite järgi nad modelle valivad. Pesufirma eelistas oma sõudes kasutada piitspeenikesi ja ülipikkasid kaunitare. Mitmekesisuse puudumine oli ka üks põhjustest, miks ettevõttest lahkus veteranmodell Karlie Kloss.

Bränd on viimastel aastatel oma imagot muutnud ja 2019. aastal palkasid nad esimest korda reklaamnäoks transsoolise modelli Valentina Sampaio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles