Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUUMAD KAADRID Lauljatar Eleryn Tiit puhkab kallimaga Mehhikos

Copy
Eleryn Tiit.
Eleryn Tiit. Foto: Remo Tõnismäe

Lauljatar Eleryn Tiit ja tema stilistist kallim Jörgen Terepson naudivad täiel rinnal Mehhikot.

Kaunitarist laulja on mitme teise Eesti kuulsuse tuules lennanud Mehhikosse puhkama. Eleryn Tiit jagab killukesi reisist sotsiaalmeedias ka oma jälgijatega. Esimese postituse Mehhikost tegi ta täpselt nädal aega tagasi. Nüüd on paar jõudnud järjega Puerto Escondidosse.

Möödunud aasta septembris külastas lauljatar MyHitsi hommikuprogrammi, kus esiteles enda uut videosinglit «Kõikjal kõiges». Lugu on Donna Lewise 1996. aasta hiti «I Love You Always Forever» eestikeelne versioon.

Lauljatari muusikavideos teeb kaasa ka Eleryni kallim. «Olin kindel, et ta ei tule,» rääkis Eleryn peika kutsumisest muusikavideosse. «Küsisin ja ta oli nõus, olin väga üllatunud. Võttis koer Udu ka kaasa.»

Muusik tõdes, et kellegi teisega ei oleks see video nii siiras tulnud, kuna lugu räägib armastusest. «Naljakas oleks olnud seda näitlejaga teha ja poleks päris emotsioone olnud.» Eleryn sõnas, et unustas lausa ära, et kaamerad filmisid. «Tahtsimegi anda edasi just seda puhtust ja siirust, mis armastusega kaasas käib.»

Lisaks paljastas Eleryn raadiosaates, et kohtusid Jörgeniga Karl-Erik Taukari kontserdil. «Tahtsin Taukarit kuulama minna, jätsin oma esinemise lausa ära,» tunnistas lauljatar, lisades, et tegelikult oli kõik okei ja esinemisele läks tema muusikust sõbranna Rahel.

Esimest ühist pilti kallimaga jagas lauljatar sotsiaalmeedias mullu juuli alguses, lisades armsa foto juurde südame.

Märksõnad

Tagasi üles