Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Miks Venemaa Ukrainat 16. veebruaril ei rünnanud? Asjatundja sõnul on Venemaa ettearvamatu (3)

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Seinajoonistus Itaalias Roomas, millel tänavakunstnik Harry Greb on kujutanud Venemaa presidenti Vladimir Putinit väljaande Time esikaanel. Ta pea kohal on tekst «In spring time?» («Kevadel?»), mille esimese sõna kirjutamisel on üritatud imiteerida kirillitsat
Seinajoonistus Itaalias Roomas, millel tänavakunstnik Harry Greb on kujutanud Venemaa presidenti Vladimir Putinit väljaande Time esikaanel. Ta pea kohal on tekst «In spring time?» («Kevadel?»), mille esimese sõna kirjutamisel on üritatud imiteerida kirillitsat Foto: FABIO FRUSTACI/SCANPIX

Lääneriikides arvati, et Venemaa tungib 16. veebruaril Ukrainasse, kuid seni ei ole president Vladimir Putini juhitud riik seda veel teinud.

Soome Helsingi ülikooli Aleksandri instituut tegeleb Venemaa, Ida-Euroopa ja Euraasia uuringutega ning selle professori Vladimir Gelmani sõnul võisid Vene võimud aru saada, et naaberriigi Ukraina ründamisel on praegu palju riske ja see võib osutuda oodatust kallimaks, teatab iltalehti.fi.

«Venemaa on Ukrainat juba pikka aega ähvardanud, kuid ei ole veel Ukrainasse tunginud. Veel mitte,» rõhutas Venemaa poliitikat tundev ekspert.

Tagasi üles