NAGU ISA, NÕNDA TÜTAR Joosep Järvesaar hullutab pisitütre fotoga netirahvast

Elu24
Copy

Detsembri lõpus isaks saanud Joosep Järvesaar jagas Instagramis humoorikat fotot, küsides jälgijatelt, kelle nägu väike Elsa on.

«Nagu isa, nõnda ka tütar. Paljud ütlevad, et nii Liisa nägu. On siis või?» kirjutas Joosep foto juurde, kus on töödelnud tütre keha külge omaenda pea.

Humoorikas klõps pakub Instagrami rahvale palju nalja.

«Sa ei ole ok,» kirjutas kaardimoor Kirsti Valdstein-Timmer, kommenteerides ka hulganisti naerumärke. «Beebile on piima asemel küll miski muu asi rohkem meele järele, mul tunne,» naljatles muusik Hanna Martinson. Viimasele vastas raadiohääl Maris Kõrvits: «Absint.» Joosep lõpetas arutelu, öeldes, et hoopis briljantroheline.

Postitus pani üht inimest suisa mõtlema, et on aeg Instagrami rakendusest loobuda. «Ma kustutan selle ära,» nentis ta.

«Elsa Järvesaar, I am youur FAAATHER (ma olen su isa – toim),» rõõmustas Joosep Instagramis detsembri lõpus, jagades klõpsu otse haiglast.

Rõõmsast uudisest teatas ka lapse ema Liisa Leetma. «Olen alati soovinud oma vanaema Elsa positiivsust ja päikeselisust kuidagi siin elus edasi kanda ja mis saaks olla parem viis selleks, kui kinkida tema vägi edasi meie pisikesele päikeselapsele! Tere tulemast koju, meie tibu Elsa!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles