Tulekahju üle elanud Elisa Kolk: edaspidi mõtlen enne, millest ma laulan

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Elisa Kolk.
Elisa Kolk. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Eesti Laulul kolmanda koha saanud lauljatar Elisa Kolk rääkis kolmapäevases «Ringvaates» talle osaks saanud kurvast õnnetusest ning kuidas ta tunneb end peale haiglast koju naasmist.

Juba väikese tüdrukuna lauljakarjäärist unistanud Elisa Kolk avaldab täna saates «Õhtu» oma uue singli «Vertigo», kuid enne seda külastas ta ka saadet «Ringvaade». Seal rääkis laulja avameelselt peale Eesti Laulu finaali talle osaks saanud õnnetusest.

Kuigi enne suurt finaali oli noorel lauljataril häälega veidi probleeme, siis õigeks ajaks tuli hääl siiski tagasi. Ta saavutas võistlusel lausa kolmanda koha lauluga, mis rääkis tulest.

Kolk tegi enda sõnul oma elu parima esinemise ning ta nautis seda tule-show'd, mis tema etteastega kaasnes. Siis ei teadnud ta veel, et mõni aeg pärast koju jõudmist hakkab punane kukk tema kortermajas võimust võtma.

«Ühel hetkel oli lihtsalt väga halb lõhn, mille peale sai siis mindud koridori,» kirjeldab ta tulekahju avastamist. Kolgi sõnul oli koridor nii paksu suitsu täis, et näha ei olnud midagi.

«Põleb! Põleb! Midagi põleb!» meenutab lauljatar naabrite hüüdeid.

Kahjuks treppidest enam alla ei saanud ning värske õhu saamiseks tuli Kolgil minna aknale ja oodata seal pääsemist. Laulja mäletamist mööda see aga viperusteta ei kulgenud. «Tõstuk ei töötanud alguses!»

Paari minutiga oli olnud kogu korter suitsu täis ning lauljatar palus karjudes akna peal abi, kuniks ta minestas. Üles ärkas ta alles haiglas. Tänaseks ta teab, et kellegi saun oli alumisel korrusel põlema läinud.

«Tervis läheb paremaks, väikesed kahjustused on, kuid pigem mentaalselt on raske,» räägib lauljatar positiivselt. Tema näost peegeldub siiski kurbus, sest tõenäoliselt ei saa ta suitsukahjustuste tõttu mõnda aega koju minna.

Nüüd lubas Kolk aga rohkem mõelda sellele, millest ta laulab, sest selline kokkusattumus on vägagi hirmutav.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles