ELU25 ⟩ Marko Mihkelson ja Karmo Tüür: mis toimub Putini peas?

Juku-Kalle Raid
, Ajalehe KesKus peatoimetaja
Copy
Sotsiaalmeedias ringlev meem lauast "Putin".
Sotsiaalmeedias ringlev meem lauast "Putin". Foto: Internet

Küsimus, mis toimub Venemaa diktaatori peas, on vaevanud viimastel aastatel, aga eriti viimasel ajal paljusid poliittehnolooge ning tekitanud muret kogu maailmas. Homme, 17. veebruaril räägivad Putinist ja tema mõttekäikude tagajärgedest Kuku klubis (Tallinn, Vabaduse plats 8, Kunstihoone all) Marko Mihkelson ja Karmo Tüür. Vestlus on avalik, selle salvestab ja paneb videos üles ka Postimees / Elu25.

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelsoni ja poliitikaõppejõu ning Venemaa spetsialisti Karmo Tüüri avalikus vestluses keskendutakse Venemaa käitumismudelitele ning -harjumustele. Mõlemad on põhjustanud pidevat peavalu, läbi ajaloo. Aga XXI sajandi esimesel paaril kümnel võime rääkida selgest plaanist võtta naaberriigid oma kontrolli alla ning külvata Euroopas hirmu ja teadmatust. Gruusia sõda, Krimmi okupeerimine, Ukraina ründamine, afäärid Süürias jpm. Lisaks veel järjest ülbem retoorika teiste riikide aadressil.

Marko Mihkelsoni ja Karmo Tüüri Venemaa õhtule on oodatud kõik huvilised, sissepääs on vaba. Mõttevahetus on planeeritud nii, et oma arvamusi ja küsimusi saab esitada ka publik.

ELU25 teeb üritusest ka videosalvestuse, mida saab hiljem järelvaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles