KOPSAKAS SUMMA ⟩ Miss Globali võistlusel osalev Merylin Nau avaldas, kui palju raha võistluse jaoks kuluda võib

Elu24
Copy
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau.
Miss Global Estonia 2021 Merylin Nau. Foto: Erakogu

TV3 «Seitsmestes» käis külas peagi Eestit Miss Globali võistlusele esindama sõitev sisulooja ja missihakatis Merylin Nau, kes rääkis, milliseid ilutooteid ta missivõistluseks vajab.

«Iludusvõistlustega on vaja sponsoreid samamoodi nagu spordivõistlusega, on vaja, et keegi finantseeriks seda. See on kallis,» kommenteerib Nau. Ta on palju investeerinud ilutoodetesse ja ka riietesse. «See võib olla kuni 10 000 eurot,» räägib ta võimalikust summast, mida on missivõistluse jaoks vaja. Ilutooted, ilma milleta Merylin kindlasti hakkama ei saa, on pruunistuskreemid, erinevad õlid ja juuksespreid. 

See pole aga sugugi üllatav, sest möödunud aasta aprillis šokeeris Nau paljusid, kui avaldas, et aastas kulub tal iluprotseduuridele veidi rohkem kui 10 000 eurot.

Lisaks raha kulutamisele pani Merylin paika ka enda toitumise ja trenni ning avaldas hiljaaegu Instagramis, et kaotas võistluse jaoks kaheksa kilo. 

Paljud lähevad siiski veelgi äärmuslikumaks. «Iludusvõistluste jaoks lõigatakse end väga palju,» ütleb Nau ja lisab, et tema pole iluoperatsioone teinud. 

«Mulle on alati missivõistlused väga huvitavad tundunud,» kirjeldab Eestit võistlusel esindav Nau. Miss Global toimub maikuus Indoneesias ja selle auhinnafond on 20 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles