«Milliselt ekskutilt see kimp veel tuli?» Vaata, kuidas tähistavad Eesti staarid sõbrapäeva

Elu24
Copy
Jüri Ratas, Heidy Purga, Karolin Kuusik
Jüri Ratas, Heidy Purga, Karolin Kuusik Foto: Kuvatõmmis Instagramist

14. veebruaril on sõbrapäev! Elu24 vaatas üle, kuidas ja kellega tähistavad suurt armastusepäeva tuntud inimesed Eestis.

Jüri Ratas ja tema truu sõber

Endine peaminister Jüri Ratas jagas sõbrapäeva puhul klõpsu koer Horrega. 

«Armsat ja heatujulist sõbrapäeva kõigile!» kirjutas ta südamliku foto juurde.

Merylin Nau ja salapärane austaja?

«Milliselt ekskutilt see kimp veel tuli?» küsis tõsielustaar Instagramis, jagades kelmikat fotot roosikimbuga. «Mega-mega suur tänu Teile, mehed! Ma olen väga-väga õnnelik saaduste üle! Südamest suur rõõm!»

Heidy Purga ja Karolin Kuusiku pikk sõprus

«Aastate lugemine pole mu tugevaim külg, aga 18 aastat sõprust saime tõesti kokku,» rõõmustab poliitik ja DJ Heidy Purga Instagramis, jagades fotosid moedisainer Karolin Kuusikuga. 

«Olen väga õnnelik meie sõpruse üle ja muidugi kõikide sõprade üle!» tõdes ta.

Ilusüstide kuninganna Marju Karin ja kaks kallikest

«Sada rubla või sada sõpra?» tõstatas Karin ühismeedias küsimuse ja vastas, et tema võtab mõlemad. «Ilusat sõbrapäeva kõigile!»

Telenägu Kethi Uibomägi: mu sõbrad on inimesed, kes mind mu veidrustega armastavad

«Mu sõbrad on inimesed, kes on mu kõrval olnud pikki aastaid ja need, kes mind mu iseloomu veidrustega jätkuvalt armastavad. Te austate mu kirge töösse ja pühendunud karjeristi elustiili. Te teate, et kui mind pole parasjagu teiega, siis olen tööalase projektiga seotud ja maksimaalselt keskendunud. Ma vist olen üks kõige vähem aega leidev inimene, mis puudutab vaba aja veetmist, ja see on okei, minu sõbrad teavad, et ma mõtlen neile ja kui me kohtume, siis on see kvaliteetaeg,» kirjutas saatejuht Instagramis.

Luisa ja Taavi Rõivas: minu kalleim vara

Lauljatar Luisa Rõivas jagab Instagramis armsat pildigaleriid. «Minu kalleim vara ja parimad sõbrad on mu pere. Me oleme koos päris suureks kasvanud!»

Muusik Inger Fridolin ja tema armsad sõbrad

«Mõned inimesed saabuvad ellu nii ootamatult, samade ideede ja eluvaadetega – just selle tiimiga olen juba kuid tööd teinud, et saaksin järgmisel nädalal teieni enda uue singli tuua. Hoidke neid, kes hoiavad teid. Nii lihtne ongi!» kirjutas muusik Instagramis, jagades lustakat fotot sõbrannadega.

Gethel Burlaka ja Lauri Pedaja kirjutavad sõbrapäeval armastuskirju

«Mõned viimased aastad ei ole me Lauriga sõbrapäeva traditsioonilisel viisil tähistanud. Me ei tee kingitusi, ei käi romantilisel õhtusöögil ega pühenda isegi tervet päeva vaid üksteisele,» tõdes Gethel Insagramis, lisades, et seda kõike teevad nagu kogu aasta vältel. «Meie viimaste aastate traditsiooniks on saanud hoopis see, et 14. veebruaril saadame teineteisele elektroonilise armastuskirja.»

«Lisaks sellele, et ma kirjutan omale täna armastuskirja, luban ma endal täna teha võimalikult palju kõike seda, mis mulle teha meeldib. Ma joon teed ja söön küpsist, ma loen raamatut ja venitan end matil, ma vedelen diivanil ja teen lõunauinakuid,» kirjutas Gethel.

Muusik Tanja Mihhailova-Saar jagas tänase päeva puhul sootuks kasulikku õpetust

«Juhend, kuidas panna mees naeratama sõbrapäeva puhul?!?» kirjutas ta Instagramis ning jagas fotot abikaasa Mikk Saarega.

Siit tuleb Tanja juhend: 

«1. Võta käega tema lõuast kinni

2. Kõdita habet (või paljast lõuga)

3. Naeratav mees ongi valmis

4. Tarbi kohe... enne kui jahtub maha

... või kingi talle südametega sokid!»

Taimaal peatuv Piret Järvis-Milder 

«Tahtsin üle pika aja ühte sellist fotot, kus oleksin üksi peal. Napilt-napilt õnnestus, aga parima sõbrantsi peanupp jäi ikkagi ka pildi nurka. Niisiis tuli peaaegu sõbrapilt,» kirjutas ta fotode juurde. Muusik vihjas tütrele, keda näeb teisel fotol agaralt pildile ronimas. 

«Head armastuse ja sõpruse päeva!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles