VIDEO ⟩ NOËP Koit Toome esitusest: ma ei suutnud vastu panna

Elu24
Copy
Koit Toome Eesti Laul 2022 finaalkontserdil esitamas pala «Mere lapsed».
Koit Toome Eesti Laul 2022 finaalkontserdil esitamas pala «Mere lapsed». Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Eesti Laulu järelkajad ei taha vaibuda. 12. veebruaril toimunud finaalkontserdil tegi etteaste ka Koit Toome, kes esitas oma kunagist eurolaulu «Mere lapsed». See oli aga hämmastavalt sarnane ühe teise tuntud looga...

Koit Toome esitusest sai inspiratsiooni jaanuaris toimunud muusikaauhindade galal mitu auhinda noppinud NOËP ehk Andres Kõpper. Ühismeediasse on muusik postitanud naljaka videoklipi, mille kohta kirjutas: «Õnnesoovid, Stefan! Ja veel... Ma ei suutnud vastu panna, et seda videot teiega jagada.»

Kommentaaridest leiab ka Koit Toome vastuse. «No super,» vastab ta, lisades emotikoni, justkui naeraks pisarsilmil. Ta jätkab taas emotikonide abil näppu visates: «Mis ma oskan öelda... Aitäh!»

Vaata mõlemat videot ja veendu ise, kas leiad sarnasusi! Alumises videos on Jimi Jamisoni lugu «I'll Be Ready», mis on 90ndatel rohkelt populaarsust kogunud USA teleseriaali «Rannavalve» tunnusmeloodia.

Sama postituse on NOËP teinud ka Facebooki, kust leiab palju vahvaid kommentaare. «Mul jooksis täpselt sama pilt vaatamise ajal peas. Tänud visualiseerimise eest!» kirjutab üks. «Ma mõtlesin, et mida kuradit see mulle meenutas. Tänks, saan nüüd rahus magama minna,» mainib teine. «Appi, kui hea! Hea, et vastu ei suutnud panna soovile!» tunnustab kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles