Viisitamm avab Pärnus noortekeskuse

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatavas noortekeskuses saavad noored korraldada edaspidi professionaalsel tasemel kontserte.
Avatavas noortekeskuses saavad noored korraldada edaspidi professionaalsel tasemel kontserte. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 29. jaanuaril kell 14 avatakse aadressil Noorteväljak 2 pidulikult vastvalminud Pärnu noorte vabaajakeskus, üritusel osalevad linnapea Mart Viisitamm ja abilinnapea Jane Mets.

Linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Maria Murakas-Ollo teatel asub uus noortekeskus Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi ja väikese vabakooli kasutuses olevas majas 851,5ruutmeetrisel pinnal, mille hulgas on võimla.

"Majas jätkavad oma senist tegevust noortekeskus FM ja CHE, mis kannavad nüüd nime Muusika Kogu Eluks," rääkis Murakas-Ollo.

Kontsertide ja ürituste korraldamiseks on noortekeskuses kohvik-klubi IN, kus paikneb lava moodsa helitehnika ja valgustusega.

"Noortel puudus seni koht, kus koos aega veeta ja korraldada professionaalsel tasemel kontserte ning üritusi," lisas avalike suhete nõunik. "Regulaarse esinemise võimalus puudus Pärnu noortebändidel."

Pärnu noorte vabaajakeskust haldab ja sealset tegevust koordineerib Pärnu väikese vabakooli selts.

Noortekeskuse avamisel osalevad linnapea Mart Viisitamm ja abilinnapea Jane Mets.

Samal päeval algusega kell 19 toimub samas asuvas kohvik-klubis IN noortepidu "Avapauk", kus esineb ansambel Külalised. Avaüritus on noortele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles