OLÜMPIAKLÕPS Kelly Sildaru Pekingi talimängudel: kas leiad Eesti lipu?

Elu24
Copy

Eesti olümpialootus Kelly Sildaru jagab ühismeedias pilti Pekingi taliolümpiamängude lipuväljakult ja küsib: kas leiad Eesti lipu?

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru osaleb Pekingi olümpial kolmel alal. Näib, et vabal ajal naudib Kelly ka kohalikke võlusid. Vahelduseks kaadritele võistluspaigast on ta ühismeediasse postitanud vahva pildi, mille kohta küsib: kas leiad Eesti lipu?

Sildaru kandis Eesti lippu ka Pekingi taliolümpiamängude avatseremoonial. Kui avalikkuses tunti muret, et ega Kelly sellega ennast ohtu sea, leidis suusataja ise, et pigem ammutab ta sellest kogemusest jõudu ja positiivset energiat. «Ma ise ei muretse üldse, et peab pikalt ootama, seisma või külmetama. Ma olen ikkagi talisportlane ja harjunud külmades tingimustes treenima. Pikalt püsti seismine on samuti tavapärane,» kinnitas Sildaru Postimehele.

Samuti on ta tõdenud, et ümberlülitamine võistluslainelt muule ja vastupidi ei ole tema jaoks kuigi keeruline. «Puhkamine või mõtlemine teistele asjadele kui suusatamine või treenimine annab juurde hästi palju jõudu ja motivatsiooni,» leiab sportlane.

Sildaru olümpiadebüüdi rikkus paraku jalast tulnud suusk. Ta tegi kvalifikatsiooni kolmandal katsel küll korraliku soorituse, mis viinuks ta ka kindlalt finaal, kuid maandumisel tuli suusaklamber lahti. Sildaru treener ja elukaaslane Mihkel Ustav ütles Postimehele, et korralikult sooritatud hüppe puhul seda väga tihti ei näe, kuid midagi enneolematut see samuti ei ole.

Uuesti saab Sildarule kaasa elada pühapäeval, 13. veebruaril, kui toimub pargisõidu kvalifikatsioon. Päev hiljem peetakse juba finaalvõistlus. Rennisõidu kvalifikatsioon on kavas 17. veebruaril ja finaal 18. veebruaril. «Soojenduse mõttes oli hea, et kõige pingevabam võistlus oli esimene. Saime olümpiasse sisse elada. Nüüd lähme pargi- ja rennisõidule tugevamana vastu,» ütles Ustav Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles