PALJU ÕNNE ⟩ Andrus Elbing kihlus eksootilisel saarel kallimaga

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Ingrid Mänd ja Beebilõust. Pilt reedab suhteprobleeme: miks Andrus seisab naisest ees ja eraldi?
Ingrid Mänd ja Beebilõust. Pilt reedab suhteprobleeme: miks Andrus seisab naisest ees ja eraldi? Foto: Raul Mee

Räppar Beebilõust ja tema kallim Ingrid Mänd puhkavad imekaunil Martinique'i saarel, mis asub Kariibi meres. Nüüd teatab Ingrid sotsiaalmeedia vahendusel, et Andrus teeb tast peagi ausa naise. 

«Peagi proua ja härra Elbing,» teatab Ingrid sotsiaalmeedias koos armsate kaadritega. 

Ehkki reisipildid on imelised, siis puhkus ei alanud värskel kihluspaaril sugugi roosiliselt. «Hommikul kell kuus pidi lend olema. Meil olid PCR-testid, mis olid tehtud vähem kui 48 tundi enne väljalendu,» rääkis Ingrid. Ta lisas, et lennujaamas oli veel umbes kaheksa inimest, kellel kõigil oli nõutud test tehtud.

Väidetavalt oli just Prantsuse saatkonnast tulnud info, et test peab olema tehtud vähemalt 48 tundi enne. «Kedagi meist ei lastud lennukile, sest neil oli info, et see aeg on 24 tundi. Meid jäeti maha,» nentis ta, öeldes, et pidid ostma uued piletid. «Täna ei tahtnud keegi neid teste näha,» olid nii Ingrid kui Andrus hämmingus.

Uued lennupiletid ostnud paarike sai õnneks järgmisel päeval lennukile ja loetud tundide pärast olid nad juba Pariisis. Sealt edasi suunduti Martinique'i saarele.

Andrus Elbing (40), esinejanimega Beebilõust on Eesti luuletaja ja räppar.

2011. aastal ilmus tema debüütalbum «32 kuupi», millele järgnes aastal 2015 album «Valge lipp», mis samal aastal valiti Eesti parimaks hiphopi albumiks. 2016. aastal ilmus Beebilõustal album «Must lipp» ja 2019. aastal album «Andrus Elbing». Viimane laaditi tema esimese digialbumina üles ka Spotify ja iTunes'i keskkondadesse. Möödunud aastal lõi räppar käed kohalike raskemuusika tegijatega ning ilmus uue koosluse Beebilõust & Lihaloff album «Juues tippu».

Ingrid Mänd (27) töötab iluvaldkonnas. 2015. aastal lõpetas ta kosmeetikakooli ja pärast seda läks õppima grimeerijaks.

Ingrid ja Andrus kohtusid 2015. aastal salongis, kus mees tätoveerijana töötas. Ingrid tuli sinna sooviga teha alaseljale tribal, millest Andrus sügava antipaatia tõttu keeldus. 2. aprillil 2019 sai paar ka lapsevanemateks, kui ilmavalgust nägi nende tütar Venus. 

«Mäletan selgelt hetke, mil jõudsin arusaamisele, et see naine seal lae all on ainuke normaalne naine maalimas,» tunnistas mees Instagramis avaldatud postituses, kus Mänd laetalade peal ronib.

Elbingu minevik ei ole aga olnud puhas. Aastatel 2000–2002 kandis ta vanglakaristust korrakaitsja ründamise eest. Pärast vabanemist mees oma elustiili ei muutnud ning jätkas halval teel. Aastatel 2003–2007 kandis ta vanglakaristust eluohtliku vigastuse tekitamise eest. Väidetavalt algas probleem sellest, et teda rünnati klaaspudeliga, millega mees seejärel ründajale vastu virutas. Vanglas olles lõi mees bändi Verba Ab Intra ja lõpetas keskkooli. 4. veebruaril 2017 peeti Andrus Elbing kinni Tallinnas Tööstuse tänaval, kus ta püüdis müüjat noaga ähvardades laulma ja tantsima panna, kuid müüja ei olnud nõus. Juhtumile järgnes kuue kuu pikkune vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles