ÕNNESOOVID ⟩ Noorkuu laulja Rein Kahro tähistab kaasaga esimest pulma-aastapäeva

Elu24
Copy

Ansambli Noorkuu laulja Rein Kahro (42) ja tema personaaltreenerist kaasa Monika (31) tähistavad oma esimest pulma-aastapäeva. Noored abiellusid möödunud aastal Dubais.

Paar teatas kihlumisest ülemöödunud aasta juunikuus. «Jah! Me oleme nüüd kihlatud! Selleks imeliseks tähtpäevaks on 06.06.2020 ja minust saab igaveseks tema abikaasa,» jagas Monika tundeküllast hetke oma Instagrami postituses.

Igavene liit otsustati sõlmida Dubai kaunitel liivadel möödunud aasta 12. veebruaril. Laulmise kõrvalt treeneriametit pidav Rein ja tema personaaltreenerist kallim Monika leidsid teineteist 2017. aastal.

Möödunud aasta augusti lõpus teatas paar ka lapseootusest. Instagrami postitatud armsa videoklipiga andsid nad teada, et sündimas on tütar.

«See teekond siiani on olnud minu jaoks väga põnev,» avaldas Monika raseduse alguses, kui võõrale silmale veel midagi näha ei olnud. «Olen üdini tänulik ja siiralt täis õnne, armastust, väsimust ning õnneks ainult vahest ka iiveldust,» naljatas ta. «Mu keha on hetkel tõelises muutumises, hommikul ja õhtul on see ka täiesti erinev.»

Viimase postituse armsast beebikõhust avaldas Monika möödunud nädalal, kui märkis, et tegemist on 36. rasedusnädalaga. «Oodates roosamannat,» lisas ta.

Rein Kahrol on eelmisest abielust treener Kristel Kahroga ka 11-aastane tütar Arabella-Desiré.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles