MAGUS MUSI Ott Leplandi on Eesti Laulu finaalis toetamas ka tema noor pruut

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Ott Lepland ja Andra Järva.
Ott Lepland ja Andra Järva. Foto: Konstantin Sednev

Laupäeva õhtul selgub, kes pääseb Eestit Eurovisoonil esindama. Viimaks on tagasi ka Ott Lepland, kes võistleb looga «Aovalguses». Otiga on kaasas tema noor elukaaslane, kellega ta peaproovi ajal green roomi's ka magusa musi jagas. 

Ott Leplandile elas 22-aastane Andra Järva kaasa juba poolfinaalideski. «Minu elukaaslane toetas mind väga ja ma olen talle ääretult tänulik, et ta oli mulle väga suureks toeks täna,» tunnistas Lepland Elu24-le peale finaalipääsu saamist. Andra istus poolfinaali ajal Leplandi kõrval diivanil ja on ka finaaliks just seal koha sisse võtnud. 

Lepland ilmus elukaaslasega esimest korda avalikkuse ette 26. jaanuaril Eesti Muusikaauhindade galaõhtul. Leplandi elukaaslane Järva töötab ühismeedia põhjal TV3 uudistesaates «Seitsmesed».

Instagramis paar ühiseid pilte jaganud ei ole, kuid Lepland on üks Järva ligi 450 jälgijast. 1. detsembril 2021 avaldas Järva, et ta pildistas Leplandi jõululaulu muusikavideo telgitaguseid. «Sain hiljuti võimaluse pildistada ühe eriti toreda jõululaulu muusikavideot,» rõõmustas Järva ja soovitas kuulata Leplandi lugu «Jõulud rõõmsaks».

Väidetavalt kohtusidki armunud just töö kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles