Priidu Heinroosi pussitamises kahtlustatava taust on kirju. Meest on korduvalt karistatud

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Ralf-Viljar Väljas.
Ralf-Viljar Väljas. Foto: PPA

Pussitamise tõttu eluohtlikku seisundisse sattunud Priidu Heinroos väidab, et teda ründas 25-aastane Ralf-Viljar Väljas, kes oli varasemast Heinroosile tuttav. Politsei on kuulutanud Väljase tagaotsitavaks. Tema tausta uurides selgub, et mehel on kriminaalne minevik ja ta on varem vahele jäänud mitme kuriteoga. Avaldame ülevaate Väljase kuritegudest.

Riigi Teataja kodulehel tehtud kohtulahendite otsing annab Ralf-Viljar Väljase kohta seitse tulemust. Mees on toime pannud mitu liiklusrikkumist: juhtinud sõidukit ilma juhtimisõiguseta, ületanud kiirust ja sõitnud ka joobes olles. Samuti on Väljas jäänud vahele vargusega. Teda on karistatud nii rahatrahvide kui arestidega. Kohus on tõdenud, et trahvid ei ole piisav vahend tema negatiivsete hoiakute muutmiseks.

7. veebruaril 2014. aastal juhtis Väljas Soomes raskes joobeseisundis sõidukit ja põhjustas liiklusohtliku olukorra. Ta sõitis lubatust märgatavalt kiiremini, sõites teistest sõidukitest mööda ja peaaegu vastu pargitud sõidukeid. Talle määrati karistuseks rahatrahv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles