VIDEO Tantsutüdruk Laura ei hoia tagasi ja näitab New Yorgis oma oskusi

Elu24
Copy

Tantsutüdruk ja koreograaf Laura Pakasaar on New Yorgis, kus lihvib oma oskusi ja annab järgmisel nädalal ka tantsutrenni. Laura jagab oma ajast Ameerikas ühismeedias fännidega ka tantsuvideoid, üks ägedam kui teine.

Laura Pakasaar on Viljandist pärit tantsija, koreograaf ja treener. Kuigi viimasel aastal on ta õpetanud eestlannasid kontsadel liikuma, peab ta ennast eelkõige ikkagi tantsijaks, mitte treeneriks, kuna tunneb, et lai maailm vajab veel avastamist.

Praegu New Yorgis olev Laura on varemgi Ameerikas käinud ja elanud. Pea neli aastat tagasi kolis ta Ameerikasse. Sellest ajast on tal ette näidata roll maailmakuulsa popstaari Adam Lamberti muusikavideos «Superpower». 2021. aastal kolis Laura Eestisse tagasi, kuid nüüd on ta jälle mõnda aega Ameerikas.

Varemgi ägedaid tantsunumbreid oma Instagrami kontol jaganud Laura on viimasel nädalal fänne eriti hoogsalt kostitanud. Viimati mõtles ta tantsusammud välja BJ The Chicago Kidi loole «Fancy».

«Tule oma mugavusstsoonist välja, tee asju, mis teevad sind õnnelikuks, ning loo ja tööta elus selle nimel, mida sa tahad ja väärid. Jahi oma unistusi» kirjutas Laura videopostituse pealkirjas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles