!K7 elektroonikud vallutavad Privé

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Birgit VonBi
DJ Birgit VonBi Foto: Club Privé

Sel reedel, 30.jaanuaril vallutavad klubi Privé elektromuusikat tootva plaadifirma !K7 artistid. Kohale lendavad nii The Glimmers kui ka Chicken Lips - DJ Stevie Kotey!



Lisaks asuvad plaate keerutama kohalikud tegijad DJ Enar «Rakett» Essenson ning Birgit VonBi.

Loomulikult ei puudu ka sel reedel peolt kaunid ja seksikad letitantsijad, kes igal täistunnil külalisi leti pealt jooke kallates rõõmustavad.

***

Chicken Lips (UK) sündis 1999. aastal, mil Andy Meecham ning Dean Meredith liitusid Kingsize Recordsiga. Mõned aastad hiljem liitus nendega DJ Steve Kotey, kellest sai Chicken Lipsi muusika levitaja.

Nädalast nädalasse reisib Kotey erinevatesse maailma kohtadesse, tutvustades Chicken Lipsi laiemale kuulajaskonnale ning hoides samal ajal stuudios töötavaid tüüpe pidevalt kursis toimuvaga, uute helidega, mida kasutada, muuta jne.

Chicken Lipsi lugu «He not in» kuula siit.
Chicken Lipsi lugu «Do it proper» kuula siit.


The Glimmers (BEL) alustas 1987. aastal, kui Mo ning Benolie Ghenti igal nädalavahetusel pidudel plaate mängisid, sel ajal olid nad veel tuntud kui The Glimmer Twins.

2004 aastal muutsid nad oma nime The Glimmers’iks ning seda tähistamaks andsid nad välja rohkelt kiidetud albumi «Remixed, Re-Edited ning F*cked Up».

Järgnesid kuulsad!K7 Recordsi DJ Kicks seeriad ning FabricLive seeriad, mille eestvedajaks Londoni üks parimad klubisid, Fabric.

Nad on teinud remikse sellistele artistidele nagu The Killers, New Order, Roxy Music, Isolee, Phoenix, Pop Del Arte, Snow Patrol, Calvin Harris, Shirley Bassey ning The Chemical Brothers.

The Glimmers live’sid kuula siit ja siit.


Birgit VonBi - ilma piiranguteta house’ist technoni, electrost indie’ni, shoegaze ning rokk – ta on uus tegija DJ-de seas.


Olles harjutanud viimased viis aastat oma magamistoas ning mänginud hiljem rohkem kui paaril peol, on ta valmis astuma teie ette, küsimus on, kas teie olete tema jaoks valmis?!


Lisainfo: www.clubprive.ee > jocks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles