Mõned inimesed ei taju endas üldse sodiaagimärki, milles asub nende Päike. Tõepoolest, päikesemärk ei võrdu kellegi tervikliku isiksuse ega olemusega, kuigi võimaldab midagi inimese kohta öelda. On aga olemas meetod, mis aitab leida tähemärki, millega inimene tervikuna kõige rohkem sarnaneb. Kas tunned enda oma ära? 

Ilmselt paljud meie sodiaagilugude lugejad juba teavad, et astroloogias ei vaadata mitte ainult päikesemärki, vaid kõikide meie Päikesesüsteemi taevakehade asetust sodiaagimärkides ja sünnikaardis. Kui rääkida inimesest tervikuna, on astroloogid võtnud kasutusele ka mõiste signatuurmärk - see on sodiaagimärk, mis võtab kokku kõik planeetide asetused.

Kas siis poleks isegi õigem lähtuda peamiselt sellest märgist, mitte päikesemärgist? Tegelikult siiski päris mitte, kuna see märk on justkui kokkuvõttev kirjeldus sünnikaardis domineerivast energiast, kuid sellel pole oma energiaallikat (nagu taevakehade puhul). See on mõtteline kontseptsioon, mis justkui allkirjastab inimese sünnikaardi, kuid see pole seotud mingi konkreetse punkti või asendiga sünnikaardis, mida mõjutaksid erinevad transiidid ja seisud. Ent ometi ütleb see märk inimese kohta midagi enamat kui päikese-, kuu- või tõusumärk eraldiseisvatena. Seda võib võtta kui oma terviklikku olemust puhkeasendis. 

Kommentaarid
Copy