Kolm võimalikku põhjust, miks Galojan Eestisse naaseb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan Harju maakohtu kohtuistungi eel
Anna-Maria Galojan Harju maakohtu kohtuistungi eel Foto: Peeter Langovits

Pärast süüdimõistva kohtuotsuse väljakuulutamist Londonisse pagenud ja sealt varjupaika taotleda lubanud Anna-Maria Galojan on ilmselt suurlinna glamuursest elust väsinud ja teatab suhtlusportaali Facebook vahendusel, et armastus kodumaa vastu toob ta siia õige varsti tagasi.

«Minu Kallimad, oma inimesed, Te võite olla kindel, et kunagi ei möödu päevagi ega tundigi, kui ma oleks mõelnud teie ja minu armastatud Maarjamaa peale, siin eksiilis, olete alati minu palvetes! Kuigi meedia korduvalt püüdis mind praktiliselt tappa, mina ja teie, mu armsad, veel näitame, et oleme ellujääjad!», vahendab Õhtuleht Galojani Facebooki postitust.

Õhtuleht pakub välja kolm võimalikku põhjust, miks Galojan Eestisse naaseb:

- Reede pärastlõunal, kui internetti jõudsid pildid Harku vanglast, tutvus Galojan galeriiga, ning leidis, et asi polegi nii hull ja on tema jaoks isegi vastuvõetav;

- Kuigi pruunid dressid on kevadhooajal suhteliselt iganenud, siis teisest küljest on algava kevade mood ja küllap moegurmaanist Galojan juba teab, kuidas spordirõivaid moekalt kanda;

- Londoni moenädal kestab 17.-22. veebruarini ning pärast selle lõppemist oleks ju moeteadmisi pea ja eksklusiivseid rõivaid täis kohvriga just paslik kodumaale tagasi tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles