LÄBIKUKKUNUD OOPER ⟩ Suvise lavastuse eest jäid rahata mitmed tuntud näitlejad: mul jäi saamata mitme kuu palk!

Elu24
Copy
Liisa Pulk ja Lauri Liiv lõid kaasa sel suvel Tartus etendunud rokkooperis.
Liisa Pulk ja Lauri Liiv lõid kaasa sel suvel Tartus etendunud rokkooperis. Foto: Elmo Riig/Mailiis Ollino/Elu24

Möödunud kevadel kirjutasime mitu lugu sellest, kuidas suvel etendub suurejooneline rokkooper «Johnny». Nüüd tuleb aga välja, et rahaprobleemide tõttu pole näitlejad tänaseni tervet palka kätte saanud. 

Möödunud suvel jõudis publiku ette rockooper «Johnny», mille muusika on loodud suurmeistrite Olav Ehala, Margus Kappeli, Jaanus Nõgisto ja Peeter Volkonski poolt.

Kahes vaatuses mängitav «Johnny» on ajatu lugu nooruse püüust leida oma tee ja oma tõde. Peaosades astusid üles Franz Malmsten ja Liis Lass (nüüdseks Remmel).

«Kevadel alustame muusikaproovidega ja suve alguses läheme sujuvalt üle lavaproovidele. Pikem sisseelamise protsess on tegelikult päris huvitav,» rääkis Remmel möödunud aasta veebruaris. Juulis rääkis üks osaline Jan Uuspõld «Õhtu!» saates, et ta pole olnud mitte kunagi nii ägedas muusikalises lavaprojektis.

Muusikali esietendus toimus 5. augustil Tartu laululaval, kuhu ehitati muuseas Eesti mastaapseim lava. Legenraadne Ruja muusika, nimekas lavastaja, tuntud näitlejate trupp ja võimas lava. Näiliselt oli olemas kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles