FOTOD JA VIDEO Kas suurte poiste mängud või koroonaettevaatlikkus? Putini hiiglaslikust lauast sai internetisensatsioon

Inna-Katrin Hein
Copy
Venemaa president Vladimir Putin ja Prantsusmaa president Emmanuel Macron kohtusid 7. veebruaril Moskvas, et arutada Ukraina kriisi. Nad istusid pika laua taga, üks ühes ja teine teises otsas
Venemaa president Vladimir Putin ja Prantsusmaa president Emmanuel Macron kohtusid 7. veebruaril Moskvas, et arutada Ukraina kriisi. Nad istusid pika laua taga, üks ühes ja teine teises otsas Foto: Sputnik/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin ja Prantsusmaa president Emmanuel Macron kohtusid 7. veebruaril Moskvas, et arutada olukorda Euroopas ja Ukraina kriisi.

Meedia esindajatele jäi kohe silma, et kahe riigijuhi kohtumine leidis aset väga suure valge laua taga. Putin istus ühes otsas ja Macron teises, silma järgi olid nad üksteisest umbes viie meetri kaugusel, kirjutab reuters.com. 

Sotsiaalmeedias hakati kohe küsima, mis põhjusel Putin ja Macron üksteisest nii kaugele pandi. Arvati nii seda, et Putin üritas oma võimu näidata, kui ka seda, et nad tõesti kartsid, et võivad teineteist koroonaviirusega nakatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles