«Ravitseja» veenis rasedat naist poja saamiseks omale naela pähe lööma (1)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Naelad. Pilt on illustreeriv
Naelad. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Pakistanis veenis usuravitseja rasedat naist endale viiesentimeetrist naela pähe lööma, väites, et sellisel juhul saab ta poja.

Pakistani võimud otsivad väidetavat usuravitsejat, keda süüdistatakse selles, et ta veenis rasedat naist lööma omale naela pähe, et tagada poja sündi, kirjutab Insider.

Peshawari uudisteväljaande Dawni teatel on naisel kolm tütart ja ta soovis meeleheitlikult poega sünnitada, sest kartis, et abikaasa jätab ta maha, kui tal veel üks tüdruk sünnib.

Seetõttu pöördus ta usuravitseja poole, kes soovitas tal naela pähe lüüa.

Poegasid eelistatakse Aasia kultuuris, kus hinnatakse kaasavara ja seda, et perekonnanime kannab edasi just meessoost järeltulija.

«Ta on kolmandat kuud rase ja oma mehe hirmu tõttu läks ta usuravitseja juurde, kes andis talle asju, mida lugeda, ja käskis naela pähe lüüa,» rääkisid haiglas naist ravinud töötajad Dawnile, viidates, et naisel oli õnne.

Pereliikmed kuulsid naise valukarjet ja püüdsid naela eemaldada, kuid ei suutnud. Lõpuks viisid nad ta haiglasse.

Haigla neurokirurg dr Haider Suleman Khan ütles meediaväljaandele, et kui naine haiglasse jõudis, tuli nael eemaldada operatsiooni käigus.

«Ta ütles, et üks naine tema piirkonnas tegi sama ja sünnitas poisi, kuigi ultraheli näitas, et tema sündimata laps on tüdruk,» rääkis Khan.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles