Erakordne võimalus: naudi Eesti Laulu finaali koos Brigitte Susanne Hundi ja Kristina Pärtelpojaga

Elu24
Copy
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt
Kristina Pärtelpoeg ja Brigitte Susanne Hunt Foto: Erakogu

Juba laupäeva õhtul toimub Saku Suurhallis Eesti Laulu uhke finaal! Elu24 lugejatel avaneb aga kordumatu võimalus finaalile kaasa elada igal pool, kuhu ulatub internet, ja seda absoluutselt imelises ning lõbusas seltskonnas: külla tulevad Brigitte Susanne Hunt ja Kristina Pärtelpoeg!

«Mul ja Kristinal on tugev raadiotaust ja seega oskame ilmselt vaadata lugusid pisut teise pilguga,» ütleb Brigitte Susanne Hunt ning lisab, et veel ta favoriitide statistikaga kursis ei ole. «Usun, et suurimad favoriidid on need, kes on juba varem Eurovisioonil ilma teinud ja rahvale näidanud, et neid tasub usaldada – Ott, Elina, Stig.»

«Mulle endale meeldib sellel aastal kõige enam Sahlene, Stefani ja Zevakini-Paia lugu, sest need on lood, mida ma kuulaksin uuesti ja uuesti. Usun, et need lood teeksid ka Eurovisioonil ilma. Nõrgim – see ei tähenda halvim – lugu või õigemini, kõige raskem saab olema nendel artistidel, kes on eesti rahva jaoks tundmatud. Mulle tundub, et inimesed ei kuula nii suurel määral lugu kuivõrd seda, kes on esitaja! Olete lugupidavalt oodatud kaasa vaatama, mida need kaks hullu jauravad. Laupäevani!» kutsub kaunis multitalent kõiki Elu24 lugejaid üles endaga laupäeva õhtul ekraanide ees liituma.

«Minu lemmik on Stefan, Jaagup Tuisk ja väga meeldis Triin Niitoja, kuigi ta finaali ei saanud. Grete Paia ja Zevakin ka!» tunnistab MyHitsi hommikuprogrammi saatejuht Kristina Pärtelpoeg. Kõige nõrgemaks peab ta Minimal Windi võistluslugu. «See pole mul isegi meeles – see selline lugu, mis ununeb ära,» lisab Pärtelpoeg. 

Kuidas finalistidel seekord tegelikult läheb, selgub juba sel laupäeval! Eesti Laulu finaali otseülekanne alustab Elu24 veebis koos külalistega laupäeval kell 19.

Eesti Laulu finaali esinemisjärjekord on järgmine:

1. Elina Nechayeva «Remedy»

2. Andrei Zevakin feat. Grete Paia «Mis nüüd saab»

3. Jaagup Tuisk «Kui vaid»

4. Elysa «Fire»

5. Ott Lepland «Aovalguses»

6. Stig Rästa «Interstellar»

7. Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany «What To Make Of This»

8. Stefan «Hope»

9. Anna Sahlene «Champion»

10. Black Velvet «Sandra»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles