Selgus sarja «Lastega kodus» staari Bob Sageti surma põhjus (1)

Elu24
Copy
USA koomik Bob Saget koos abikaasa Kelly Rizzoga 2021. aasta detsembris.
USA koomik Bob Saget koos abikaasa Kelly Rizzoga 2021. aasta detsembris. Foto: AFP/SCANPIX

Sarjades «Lastega kodus», «Kuidas ma kohtasin teie ema» ja «Ameerika naljakaimad koduvideod» kaasa teinud püstijalakoomik suri 9. jaanuaril 65-aastaselt. Nüüd on selgunud, mis mehe surma põhjustas.

USA koomik Bob Saget leiti surnuna oma hotellitoast Orlandos Ritz-Carltonis pühapäeval, 9. jaanuari pärastlõunal. Alles eelmisel õhtul andis näitleja Florida osariigis Jacksonville'is etenduse.

«Pühapäeval helistati politseisse infoga, et hotellitoas on teadvuseta mees. Hiljem tehti kindlaks, et tegemist on Robert Sagetiga, ja ta kuulutati sündmuskohal surnuks. Detektiivid ei leidnud märke kuritegevusest ega narkootikumidest,» kirjutasid Florida ametnikud Twitteris.

Vaid päev varem, laupäeval pärast etendust tegi näitleja Instagrami postituse, kus kirjutas: «Olen tagasi püstijalakomöödias, nagu olin 26-aastaselt. Ma arvan, et leian oma uue hääle ja armastan iga hetke sellest. Okei, näeme kahe nädala pärast!»

Kuu aega pärast mehe surma on selgunud, mis sai Sagetile saatuslikuks. Väljaande TMZ allika sõnul jõudis Saget kell kaks öösel oma hotellituppa ja lõi pea ära. Ametnikud ei ole kindlad, mille vastu, kuid arvatavasti vastu voodipeatsit. Mees oli kaine.

Ametnikud usuvad, et Saget ei mõistnud vigastuse tõsidust ja läks magama. Koomiku surma põhjuseks oli ajuverejooks.

Ka Sageti perekond kinnitas surma põhjust ametlikus teadaandes. «Nüüd, kus me teame lõplikku vastust, tundus ainult õige, et fännid kuulevad sellest otse meilt. Ametnikud on kindlaks teinud, et Bob suri peatrauma tagajärjel. Leiti, et ta lõi kogemata pea ära, ei arvanud sellest midagi ja läks magama. Narkootikumid ja alkohol asjaga seotud ei olnud.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles