TEEB KADEDAKS Beebilõust naudib koos kallimaga puhkust paradiisis

Elu24
Copy
Ingrid Mänd ja Andrus Elbing ehk Beebilõust Eesti hiphopfestivalil 2018.
Ingrid Mänd ja Andrus Elbing ehk Beebilõust Eesti hiphopfestivalil 2018. Foto: Konstantin Sednev

Räppar Beebilõust ja tema kallim Ingrid Mänd puhkavad imekaunil Martinique'i saarel, mis asub Kariibi meres. Muidugi kostitatakse jälgijaid Instagramis ka imekaunite kaadritega reisist. 

Paarike on koos sõpradega üürinud jahi, millega helesinisel merel ringi tiirutatakse. 

Tõepoolest – sõpruskond ei jäta võimalust kasutamata ning Kariibi merd ja imekauneid randu avastatakse täiel rinnal.

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Martinique'i saar on Prantsusmaa ülemerepiirkond ning sellest on paadisõidu kaugusel ka näiteks Dominica ja Saint Lucia saar, mis pakuvad avastamisvõimalusi. Instagramist tundub, et paarike võttis ette ka teekonna lähedastele saartele. 

Ehkki reisipildid on imelised, siis puhkus ei alanud sugugi roosiliselt. «Eile hommikul kell kuus pidi lend olema. Meil olid PCR-testid, mis olid tehtud vähem kui 48 tundi enne väljalendu,» rääkis Ingrid. Ta lisas, et lennujaamas oli veel umbes kaheksa inimest, kellel kõigil oli nõutud test tehtud.

Väidetavalt oli just Prantsuse saatkonnast tulnud info, et test peab olema tehtud vähemalt 48 tundi enne. «Kedagi meist ei lastud lennukile, sest neil oli info, et see aeg on 24 tundi. Meid jäeti maha,» nentis ta, öeldes, et pidid ostma uued piletid. «Täna ei tahtnud keegi neid teste näha,» olid nii Ingrid kui Andrus hämmingus.

Uued lennupiletid ostnud paarike sai õnneks järgmisel päeval lennukile ja loetud tundide pärast olid nad juba Pariisis. Sealt edasi suunduti Martinique'i saarele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles