PÄEVAHOROSKOOP 11. veebruar: Lõvil tuleb nüüd härjal sarvist haarata, Kaljukits vältigu ülemõtlemist

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat reedet! Loe, mida lubavad tähed sinu tähemärgile tänaseks. 

JÄÄR

Tööl tasub kiirelt tegutseda, võimalusel juhtimine enda kätte haarata. Oled nutikas märkama raha teenimise võimalusi.

SÕNN

Ole uuele infole avatud – täna võid teada saada midagi niisugust, mis sind olulisel määral eesmärkide poole liikuda aitab.

KAKSIKUD

Ilmselt oled suurema osa päevast inimeste keskel. Siiski oleks hea, kui leiaksid hetke ka üksi olemiseks ja endasse vaatamiseks.

VÄHK

Ole suhtluses julge ja aktiivne, ära pelga oma arvamust avaldada! Meeskonnatöö sujub suurepäraselt, eriti hommikupoolsel ajal.

LÕVI

Tööpäev, mil tasub härjal kiiresti sarvist haarata ja tekkivad võimalused ära kasutada, sest need võivad muidu käest libiseda.

NEITSI

Hea, kui saaksid aega omatahtsi planeerida ja pühenduda sellele, mis sind köidab. Sobiv aeg hobidega tegelemiseks ja enesetäiendamiseks.

KAALUD

Võid leida nutika võimaluse koduste probleemide lahendamiseks, näiteks selleks, et parandada ära midagi, mis katki.

SKORPION

Kui tahad armsa inimese kohta rohkem teada, siis ole otsekohene ja küsi! Pole vaja peljata, ilmselt vastatakse sulle rõõmuga.

AMBUR

Soov rohkem raha teenida paneb sind tegutsema. Oled valmis tööl initsiatiivi haarama, vajadusel teisi julgustama ja juhendama.

KALJUKITS

Merkuuri ja Pluuto ühenduse mõjul on mõistus väga terane. Ent kui üle mõtled, kipub aju justkui üle kuumenema ja kaotad reaalsustaju.

VEEVALAJA

Kui asjad ei taha edeneda, oled ilmselt kinni minevikus. Mingi ammune äpardus võib alateadlikult takistada julgelt tegutsemist.

KALAD

Väga head võimalused äriasjade ajamiseks. Sa ei tee teistele teeneid, lähtud enda vajadustest ja näed, mis on sulle rahaliselt soodne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles