VIDEO Eesti Laulu finaali pääsenud Zevakini üks fänn hääletas kokku 180 korda

Elu24
Copy

Andrei Zevakin ja Grete Paia astuvad juba sel laupäeval, 12. veebruaril, Eesti Laulu lavale, et võita edasipääs Eurovisiooni lauluvõistlusele. Enne tähtsat õhtut käisid lauljad rääkimas raadio MyHits stuudios, kus esitasid ka oma võistluslugu «Mis nüüd saab». 

5. veebruaril Eesti Laulu teisest poolfinaalist edasi pääsenud Andrei Zevakin ja Grete Paia jäid oma esitusega väga rahule. Paia rõõmustab aga kõige enam selle üle, et saab taas esineda. «Mina olen väga-väga tänulik, sest äkki ma saan ka normaalse häälega laval laulda,» nentis Paia, kes oli teise poolfinaali ajal veidi tõbine.

Loomulikult rõõmustab lauljaid see, et finaalis on saalis ka publik. «Oi, kuidas ma ootan,» ütles Paia, kes pole saanud ammu suure publiku ees esineda.

MyHits Live: Andrei Zevakini ja Grete Paia
MyHits Live: Andrei Zevakini ja Grete Paia Foto: Andres Haabu

Finaali pääsu eest on Andrei Zevakin aga tänulik oma fännidele, kellest üks andis telefoni teel kokku lausa 180 häält. «Mulle saadeti kuvatõmmis ka, et 180 korda helistas. Mingid vennad olid sada korda helistanud,» mainis Zevakin, kes ei suuda ära imestada, kui suure arve mõned tema fännid hiljem saavad. Üks hääl läheb Eesti Laulul oma lemmiku numbrile helistades maksma 1,60 eurot. Seega toetas 180 häält andnud fänn Zevakini ja Paia lugu 288 euro väärtuses.

Miks ka juutuuberina tegutseva Zevakini poolt nii innukalt hääletati? «Ma ei tea, miks nad hääletavad. Ilmselt see, et viimase kahe aastaga olen suutnud selle fännibaasi tugevaks kasvatada,» pakkus Zevakin.

Vaata videointervjuust lähemalt, kas Zevakin loodab sarnasele toetusele ka finaalis.

Eesti Laulu finaalis astuvad Zevakin ja Paia üles teisena. Nende võistluslugu kannab pealkirja «Mis nüüd saab» ja selle live-esitust MyHitsi stuudios näed SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles