Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

ARMAS KLÕPS Äsja emaks saanud suunamudija Sonja Malinen jagas esimest kaadrit uuest ilmakodanikust

Copy

Suunamudija ja tantsija Sonja Malinen (22) sai möödunud nädalal emaks. Nüüd jagas ta koos oma kallima ja lapse isa Maciga esimest klõpsu uuest ilmakodanikust.

Sonja kallim ja lapse isa on Mac Tuvi, kes on tantsija Monika Tuvi vanim poeg.

Lapse sünnist teatas vanaema Monika Tuvi 3. veebruaril ETV2 Eesti Laulu erisaates. «Väga hea tunne on. Tüdruk sündis,» avaldas ta rõõmuga.

Sonja kohtas Maci 17-aastaselt ja rääkis Elu24-le, et igas suhtes on olulised ühised eesmärgid ja tulevikuplaanid. «Paarina koos olles tuleb teha kompromisse, teineteist usaldada, mõista ja kõiges toetada. See aitab ära hoida vähese tähtsusega probleemid ning ebavajalikud pinged suhtes.»

Lapsevanemaks tahtsid mõlemad saada just noorelt. «Hirmu pere loomise osas meil ei olnud, sest teadsime varakult, et soovime üsna noorelt pere luua, ning aeg ja õige kaaslane said sellele määravaks.» Rasedusest Sonja enne lapse sündi aga rääkida ei soovinud. «Otsustasime, et lapseootusega seotud kogemusi jagan pigem mõne aja pärast peale lapse sündi. Siis on hea ning kindel tunne sellele imelisele ajale tagasi vaadata,» ütles Sonja jaanuari alguses.

Pisitütar pidi esialgu sündima jaanuaris, kuid nüüd sai uuest ilmakodanikust veebruari beebi. Enne sünnitust põdes Sonja ka koroonat ning tõdes: «Iga päev rääkisin beebsule, et ta ootaks.»

Tagasi üles