ERAKORDSED KAADRID ⟩ Supermodell Carmen Kass viskas kuumade fotode nimel püksid jalast

Elu24
Copy

Maailmakuulus eestlannast supermodell Carmen Kass jagas ühismeedias äärmiselt paljastavaid pilte.

43-aastane Paidest pärit Carmen Kass jagas ühismeedias fotosid, millel poseerib püksata! Piltide juurde on Kass lisanud Margaret Thatcheri kuulsa tsitaadi: «Kui tahad, et midagi saaks öeldud, palu meest. Kui soovid, et miski saaks tehtud, räägi naisega!»

Eestlannast modell läks varakult suurde maailma moelavasid vallutama. 18-aastasena kolis Carmen Kass Pariisi. Ta on olnud lemmiklaps ja muusa suurtele moenimedele, nagu Michael Kors ja Mark Jacobs.

Kass oli pikalt suhtes Saksa malemeistri Eric Lobroniga. Kooselu sai alguse 2004. aastal, kui tippmodell sai Eesti Maleliidu presidendiks. Paaril oli vanusevahet 19 aastat.

Enne malegeeniusega kohtumist nautis Kass pöörast elukarusselli koos rõivatöösturi poja Richie Akivaga. Mees on teada-tuntud New Yorgi ööelu promootor ja klubiomanik. Boheemlasliku elustiiliga Akiva sõpruskonda kuuluvad sellised staarid nagu Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Liv Tyler ning mitmed tippmodellid ja lauljad.

Kassi eraelu on seostatud ka skandaalse kirjanikuhärra Kaur Kenderiga, kellega koos on ta käinud nii mõnelgi avalikul üritusel.

Tippmodelli viimane väljavalitu on aga Raimo Kägu ettevõtjast poeg Kaspar Kägu. Paar on koos veetnud koguni seitse suurepärast aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles