VIDEO ⟩ Piilu sisse! Eesti noorim miljonär elab Lõuna-Aafrikas uhkes villas

Heidi Ruul
, Ajakirjanik
Copy

Elu24 kirjutas mõne nädala eest, et miljonärist ettevõtja Kristel Kruustük naudib terve perega mõnusat elu Lõuna-Aafrika Vabariigis. Nüüd näitas ärinaine oma uhket peatuspaika.

Kohalikus äriajakirjanduses Eesti rikaste edetabeli noorimaks miljonäriks tituleeritud Kristel Kruustük avaldas mõne aja eest ühismeedias kauneid kaadreid Lõuna-Aafrika Vabariigi pealinnast. Sotsiaalmeedias ringi vaadates jääb mulje, et mobiilirakendusi testiva idufirma Testlio asutaja ja tegevjuht elab perega juba kuid Kaplinnas.

«See on meie jaoks teine kord Kaplinnas ja me oleme siin elanud erinevates linnaosades: Fresnayes, Green Pointis, Camps Bays. Kõik need kohad asuvad ookeani kaldal ja just seal on kõige kiirem elu! Nüüd oleme Constantias, mis on veinide poolest tuntud äärelinn. See koht meenutab mulle väga Palo Altot Silicon Valleys,» tunnistas ta.

Postitustest selgub, et veel on lahtine, kui kauaks nad Lõuna-Aafrika Vabariiki jäävad. «Maini on lubatud olla,» vastas Kruustük tema pere plaanide kohta uurinud jälgijale.

Kruustükid kolisid Lõuna-Aafrika Vabariiki juba novembris, kuid alles nüüd näitas naine, milline tema elamine välja näeb! Pere on end sisse seadnud ruumikas majas, mille aias on loomulikult ka bassein. Eluase kuulub küll ühele austerlasele, kuid eestlanna on seal elamise üle väga õnnelik. «Ma armastan seda uut kohta! Nii head vaibid! Meil vedas, et selle koha saime,» teatas Kruustük Instagramis.

Vaata allolevast videost uhket elamist lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles