Eesti Laul avalikustas finalistide esinemisjärjekorra

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Eesti Laulu neljas veerandfinaal. Tomi Rahula.
Eesti Laulu neljas veerandfinaal. Tomi Rahula. Foto: Konstantin Sednev

Laupäeval, 12. veebruaril selgub tänavune Eesti Laulu võitja. Tiitlit läheb püüdma kümme artisti, kelle esinemisjärjekord on nüüd teada.

Eesti Laulu finaalis astuvad võistlustulle kümme artisti, kes jõudsid lõppvooru esmalt veerandfinaalides ja seejärel poolfinaalides võisteldes. Finaal toimub taas kahes etapis. Esimeses voorus pannakse kokku rahvusvahelise žürii ja televaatajate hääled. Kolm parimat lähevad aga tiitlit püüdma superfinaali, kus võitja selgub vaatajate hääletuse tulemusena.

Eesti Laulu finaali esinemisjärjekord:

1. Elina Nechayeva «Remedy»

2. Andrei Zevakin feat. Grete Paia «Mis nüüd saab»

3. Jaagup Tuisk «Kui vaid»

4. ELYSA «Fire»

5. Ott Lepland «Aovalguses»

6. Stig Rästa «Interstellar»

7. Minimal Wind ft. Elisabeth Tiffany «What To Make Of This»

8. STEFAN «Hope»

9. Anna Sahlene «Champion»

10. Black Velvet «Sandra»

Finaalsaadet juhivad Maarja-Liis Ilus, Priit Loog ja Jüri Pootsmann. Saku Suurhallis astuvad publiku ette ka mitmed üllatuskülalised, kellel on Eesti Laulu ja Eurovisiooniga eriline suhe. Näiteks saavad laval taas kokku Annely Peebo ja Marko Matvere, kes 20 aastat tagasi võlusid kogu Euroopat palaga «Muinaslugu muusikas». Suurhalli lavale naaseb ka ainsana Eesti Laulu kaks korda võitnud Uku Suviste. Külalisesinejaid tuleb finaali veel teisigi.

Eesti Laulu finaalile saab kaasa elada Saku Suurhallis ja Eesti Rahvusringhäälingu kanalite ETV, ETV+, ETV2, Raadio 2, err.ee ja Jupiter vahendusel. Finaalsaade algab laupäeval kell 19.30.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles