Rod Stewart kohtub taas oma eksnaise Alana Stewartiga?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Rod Stewart ja tema praegune elukaaslane Penny Lancaster.
Rod Stewart ja tema praegune elukaaslane Penny Lancaster. Foto: Stringer/ Scanpix

Muusik ja elumees Rod Stewart on kaheksa lapse isa, kuid neil kõigil pole ühine ema. Fännid avastasid, et laulja kohtub taas oma esimese naise Alanaga pere koosviibimistel, ning see on tekitanud palju kõlakaid.

77-aastane Rod Stewart oli aastatel 1979–1984 abielus Alanaga, kes oli tema esimene naine. Neil on kaks last, Kimberly ja Sean.

Instagramis jagas Alana kahte fotot Kimberly kihluspeost, kus osales terve nende pere. Perekond pidutses koos Los Angeleses ja fotodel on näha, et endine abielupaar istub rõõmsalt kõrvuti, nautides aega lastega.

Fännidele näib hästi läbi saav perekond meeldivat ning nad ei jätnud seda kommenaatriumis ka välja ütlemata.

Rodil on lausa viie naisega kokku kaheksa last. Ta on olnud alates 2007. aastast abielus Penny Lancasteriga ning neil on ühised pojad, kümneaastane Aiden ja 16-aastane Alastair.

Staar on varem nimetanud Pennyt võtmeks oma kärgpere kooshoidmisel. «Tal on märkimisväärne anne kõigi koos hoidmiseks.» Tuleb välja, et alguses Pennyl abikaasa vanemate lastega nii head suhted ei olnud, sest uut naist peeti kullakaevajaks.

Nüüd pidavat aga kõik teda jumaldama ning peresuhted on kõige paremas korras.

Hellomagazine'i andmetel ei ole süttinud Rodi ja Alana vahel uuesti armuleek, vaid nende suhtlus on sõbralik ja kärgperele omane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles