«Ärapanija» Urve Palole: järgmine kord valeta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses «Ärapanijas» jagasid Mart Juur ja Peeter Oja taas hüva nõu.

Urve Palo käis kahenädalasel puhkusel ja see poleks üldse kõneväärt, kui poleks puhkenud skandaal. Nimelt olevat Urve alguses kirjutanud avalduse ja palunud võimalust loobuda kolme tööpäeva palgast, kuid hiljem teatas ta, et tahab ikkagi loobuda viie tööpäeva palgast. Miks nõnda, et puhkus on kaks nädalat aga ainult viis tööpäeva palgast maha?

Urve selgitas: «Puhkasin koos eelnõuga. Seda, et ma Eestist eemal olles töötasin elektrituru seaduse muutmise eelnõuga või organiseerisin säästva energia toetusrühma koosoleku kokkukutsumist, tean senini ainult mina.»

«Peeter, selline kurb lugu siis. Urve töötas puhkuse ajal ja nüüd on suur pahandus. Kust see viga siis nüüd tuli?» imestas Juur.

«Olen ammu jälginud Urvet. Urve viga on see, et ta on aus. Ta tahtis öelda, palju ta puhkusepäevi võttis ja palju ei võtnud. Ta eksis. Ta eksis paari päevaga ja pahatahtlik ajakirjandus kasutas seda ära. Saad sa aru?» seletas Oja.

«Ei saa päris hästi...» tunnistas Juur.

«Aga mina saan, sest ma mõtlen nagu Urve. Ma saan aru, et seda on väga valus teha, Urve, aga järmine kord... valeta! Valeta, sul on kergem. Vahepeal tuleb valetada. Sina ka, Mart. Sa pead leidma vahepeal jõu, et mulle valetada. Valeta! Vahel mõtled midagi head teha, aga kurb lugu tuleb välja, sest me ei valeta,» nentis Oja.
 

Vaata saadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles