On, mida oodata ⟩ Elektroonilise tantsumuusika superstaar DJ Tiësto kütab juulikuus kuumaks Tallinna lauluväljaku

Elu24
Copy
DJ Tiesto.
DJ Tiesto. Foto: G.L Heureux / Live Nation

6. juulil esineb Tallinna lauluväljakul tantsumuusika visionäär Tiësto. Pole kahtlustki, et tegu on suve kõige kuumema kontserdiga, kui oma suurimad hitid, nagu «The Business» ja «Jackie Chan», toob Eestisse üks kõigi aegade parim DJ.

Tiësto on artist, kes üleliigset tutvustamist ei vaja – teda peetakse elektroonilise tantsumuusika üheks parimaks tegijaks. Rahvusvahelisel areenil tegutsev DJ ja produtsent on karjääri jooksul viinud koju mitu mainekat Grammy auhinda ning toonud kuulajateni hulganisti plaatinastaatuse saavutanud tantsuhitte.

Hollandist pärit elektroonilise muusika produtsent Tiësto on müünud üle 36 miljoni albumi ja tema tegemisi jälgib üle maailma enam kui 30 miljonit fänni. Rahvusvahelise ikooni tähelepanuväärsed teosed hõlmavad lugematuid albumeid, singleid, remikse ja palju muud, mis on kõigil platvormidel kogunud kokku üle kaheksa miljardi kuulamise.

Tiësto viimase aja suurima tähelennu teinud lugu «The Business» domineeris pikalt ka Eestis raadioeetri edetabeli esikohal. Sellele järgnes koos Ladina-Ameerika artistiga Karol G ilmunud singel «Don't Be Shy».

Tema värskeim lugu «The Motto», millel teeb kaasa lummav popartist Ava Max, on kolmas singel Tiësto tulevaselt stuudioalbumilt. See on raputanud edetabeleid ja raadioeetrit üle kogu maailma.

Tantsumuusika väljaanne Mixmag on Tiëstot nimetanud kõigi aegade kõige paremaks DJ-ks. Kuldsete kiidusõnadega tunnustavad andeka produtsendi tegemisi ka teised. Näiteks Billboard on andnud Tiësto kanda ülistava tiitli EDMi ristiisa ja ajakirja Rolling Stone alusel on ta maailma DJ-de esinumber.

Tiësto on oma tähelepanuväärse karjääri jooksul teinud koostööd uskumatult andekate mõttekaaslastega, kelle hulka kuuluvad Post Malone, Rita Ora, Diplo, Martin Garrix, Busta Rhymes, The Chainsmokers, Gucci Mane, Icona Pop jpt.

Piletid Tiësto Tallinna kontserdile tulevad müüki kolmapäeval, 9. veebruaril kell 10.00 Piletilevi internetipoes ja müügipunktides. Live Nationi klubiliikmed saavad pileteid soetada eelmüügist juba täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles