«Naljaga pooleks ma ütleks, et parim, mis mees saab oma naise jaoks teha raseduse ajal, on jääda rahulikuks ja kui vähegi võimalik, siis alati oma naisega nõustuda,» naljatab fitnessistaar ja personaaltreener Egle Nabi, kes alles hiljuti tõi ilmale kolmanda võsukese.

15. jaanuaril pisitütre ilmale toonud Egle Nabi sõnab, et praegu läheb kogu perel hästi ning ühiselt kohanetakse uue elukorraldusega. «Naljaga võiks öelda, et tundub, nagu tütreke oleks teise kliimavöötmesse sündinud. Eesti öötunnid ei tähenda tema jaoks küll midagi,» naerab Egle, sest õhtuti pisike elavneb ning ööd on tema jaoks pigem väga aktiivsed.

«Suurema osa ajast on ta üldse süles. Olen praegu võtnud omaks tema režiimi ja muid suuremaid kohustusi endale üldse ei võta.» Vaikselt püüab värskelt sünnitanud Egle ka vähestel vabadel hetkedel oma firma Fitbody veebilehele treeningkavasid sisestada. «Istume tütrega koos, tema ilusasti süles, ja teeme koos treeningkavasid teistele naistele. Hetkel on näiteks pooleli treeningkavad naistele kodus treenimiseks. Mugavad lühikesed kavad laste kõrvalt treenimiseks. Ikka leiad selle 20 minutit kasvõi lapsega koos tervislikuks liigutamiseks.»

Kommentaarid
Copy