ARMAS KLÕPS Kylie Jenner sünnitas maagilisel kuupäeval teise lapse

Elu24
Copy
Travis Scott ja Kylie Jenner said koos teist korda lapsevanemateks.
Travis Scott ja Kylie Jenner said koos teist korda lapsevanemateks. Foto: AP/ Scanpix

Kylie Jenner sünnitas 2. veebruaril pisipoja. Tema ja Travis Scotti peres kasvab juba nelja-aastane tütar Stormi Webster, kes saab nüüdsest nautida suureks õeks olemise rõõme.

24-aastane Kylie Jenner teatas pühapäeval Instagramis, et sünnitas 2. veebruaril teise lapse. Naine jagas uudist mustvalge fotoga, millel on näha vastsündinu kätt. «💙 2/2/22,» kirjutas ta postituses. Lisaks paljastas Jenner, et vastsündinu nägi ilmavalgust päev pärast nelja-aastase tütre sünnipäeva.

Jenneri esindaja kinnitas väljaandele People, et staar sünnitas poja.

Kardashianide klanni liikmed postitasid pildi kommentaariumisse õnnesoove. «Kahe lapse emme,» kirjutas Kourtney Kardashian. Kris Jenner märkis, et tegemist on pisikese «beebi-pirukaga».

Jenner kinnitas septembris, et on taas lapseootel, kuid fännid olid selles veendunud juba varem. Selle tõestamise oli südameasjaks võtnud üks TikToki kasutaja, kelle sõnul postitas Jenner sotsiaalmeediasse möödunud suvel vanu videoid, kus ta kõht oli veel lame. «Minu teooria on, et Kyliel ja Travisel on järgmine laps tulemas,» kostis fänn.

Kylie Kristen Jenner on Ameerika Ühendriikide tõsielustaar, ettevõtja ja modell.

Ta sai tuntuks tõsieluseriaalis «Keeping Up with the Kardashians». Aastal 2012 tegi ta koos õega koostööd rõivabrändi PacSun juures, hiljem lõid nad oma brändi Kendall & Kylie. Aastal 2015 asutas Jenner kosmeetikabrändi Kylie Cosmetics.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles