Kas «Seksi ja linna» järjeseriaalile tuleb ka teine hooaeg?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Ülesvõte «And Just Like That» seriaali treilerist.
Ülesvõte «And Just Like That» seriaali treilerist. Foto: Kuvatõmmis treilerist.

«And Just Like That» on «Seksi ja linna» järjesari, kus kõik osatäitjad on taas kokku saanud ja näitavad, millised on nende sõprussuhted nüüd 50-aastaselt. Spekuleeritakse, et tänu esimese hooaja edule on oodata ka teist.

Seriaal «And Just Like That» toodi ekraanidele teadmisega, et see piirdub ühe hooajaga. Kuna see kogus aga tohutult vaatajaid, usutakse siiski, et uus hooaeg on juba töös.

Veel pole kinnitatud, kas seriaali teine hooaeg tuleb. Saate režissöör ja produtsent Michael Patrick King aga kiusab vaatajaid, öeldes, et ta oleks sarja jätkamisest huvitatud. Tema arvates ei tundu seni tehtu ei algus, keskpaik ega lõpp. Ta rääkis ka, et ei näe põhjust mitte jätkata, kui neil on rohkem lugusid rääkida.

HBO Maxi sisujuht Casey Bloys kaalus samuti teise hooaja võimalust, öeldes Vulture'ile, et saate tulevik pärast esimest hooaega sõltub peategelaste huvist, kirjutab ajakiri Hello!.

Bloysi sõnul tuleb sel teemal osatäitjatega pikemalt rääkida, sest esimese hooaja tegemisel olid paljud neist pidevalt hõivatud muude asjadega. «Me pole midagi otsustanud ega teinud. Ma jätan nende enda otsustada, mida nad teha tahavad, kuid ma olen nende tehtuga väga rahul,» lisas ta.

Us Weekly teatas aga detsembris, et saate kallal töötava isiku sõnul peatusid arutelud edasiste hooaegade üle pärast seda, kui näitleja Chris Nothi vastu esitati tõsised süüdistused. Kuigi tema tegelane, Carrie abikaasa Mr Big suri sarja avaosas, tundub, et tema seotus saatega on seadnud ohtu uute osade filmimise võimaluse.

Kolm naist süüdistasid Nothi vägistamises.

 Sarah Jessica Parker ja Chris Noth sarja «And Just Like That» võtetel.
 Sarah Jessica Parker ja Chris Noth sarja «And Just Like That» võtetel. Foto: RW/MediaPunch via www.imago-images.de / Scanpix

Pärast süüdistuste ilmsiks tulekut tegid Sarah Jessica Parker, Kristin Davis ja Cynthia Nixon ühisavalduse, milles seisis: «Meil on Chris Nothi vastu esitatud süüdistustest kuuldes sügavalt kurb. Toetame naisi, kes on enda eest välja astunud ja oma valusaid kogemusi jaganud. Teame, et see peab olema väga raske asi, ja kiidame neid selle eest.»

Veel lisas Parker, et ta ei oleks rahul, kui Kim Cattrall osaleks saates pärast staari avalikke kommentaare sarja kohta. Praegune pingeline õhustik seriaali tegelaste seas annab aimu, et uut hooaega ei pruugi nii pea tulla.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles