TOP 10 Pekingi olümpiamängude kõige kuumemad naissportlased

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy

Elu24 reastab Pekingi olümpiamängude kuumimad naised, kes on oma alal kõrge lennuga ning saavutanud praeguseks juba väga palju. 

10. Elizaveta Tuktamysheva

2021. aasta iluuisutamise maailmameistrivõistluste hõbemedali omanik Tuktamysheva on 25-aastane venelanna, kes teeb Pekingis enda olümpiamängude debüüti. Teda peetakse oma ala kõige värvikamaks ja kuumemaks naissportlaseks üle kogu maailma.

9. Rachel Homan

32-aastane Homan on kolmekordne Kanada meister kurlingus ja 2017. aasta maailmameister. Ta sai koos rahvusmeeskonnaga 2018. aasta taliolümpial kuuenda koha.

8. Suzanne Schulting

Vaid 24-aastane Hollandi kiiruisutaja hakkas spordimaailmas silma paistma alles 2018. aastal, kui ta võitis lühirajavõistlusel olümpiakulla. Nüüd ootab ta järjekordset edu Pekingi olümpiamängudel.

7. Julia Taubitz

2021. aastal võitis 25-aastane Saksamaa kelgutaja Taubitz oma esimese üksiksõidu maailmameistritiitli. Selline eelnev edu annab lootust, et ka olümpiamängudel saavutab ta hea koha.

6. Antoinette de Jong

26-aastane Hollandi kiiruisutaja on oma kaunite punaste juustega eriti kütkestav. Ta on juuniorite klassis 3000 meetri distantsi maailmarekordi omanik. 2018. aasta olümpialt viis ta koju pronksmedali.

5. Sarah Nurse  

Juba viieaastaselt jäähokiga alustanud Nurse'ist sai Kanada koondise naiskonna elukutseline mängija. Praeguseks 27-aastane sportlane aitas viia oma meeskonnal eelmistel taliolümpiamängudel koju hõbemedali.

4. Mikaela Shiffrin

24-aastane Shiffrin on kolmekordne maailmameister mäesuusatamises. Ta on olümpiaajaloos noorim slaalomimeister ning teda peetakse maailmas üheks ilusamaks naissportlaseks.

3. Hanna Öberg

26-aastane Rootsi laskesuusataja on oma ala üks parimaid. Nimelt võitis ta eelmistel olümpiamängudel lausa kulla. 2018. aastal lubas ta peale suurt võitu kõvasti harjutada, et olla praegustel olümpiamängudel veelgi paremal tasemel.

2. Chole Kim

21-aastast USA lumelauasõitjat võib pidada üheks parimaks, sest 2016. aasta noorte olümpial ja 2018. aasta taliolümpiamängudel võitis ta kulla. Lisaks tublidele saavutustele näeb ta ka superkuum välja.

1. Jutta Leerdam

23-aastane Hollandi kiiruisutaja Leerdam on küll olümpiaajaloo ilusaim naissportlane. Ta on mitmekordne Hollandi meister ning Pekingi olümpiamängudel on tema peal suured lootused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles