KLÕPS Pipraplaastrit kasutanud Grete Paia: peal olles see ei põletanud nii hullult

Elu24
Copy

Laulja Grete Paia laulis end koos Andrei Zevakiniga neljapäeval Eesti Laulu finaali. Elu24 videointervjuus tunnistas Grete, et loodab finaaliks terveks saada, ning tundub, et selleks võttis lauljatar appi pipraplaastrid. 

Lauljatar Grete Paia avaldas neljapäeval Elu24-le, et on veidi tõbine ja loodab finaaliks terveks saada. Instagramis näitas ta, et võttis enda ravimiseks appi pipraplaastrid. Küll aga ei läinud kõik nii hästi, kui oleks võinud.

«Reaalsuskontroll. Pipraplaastri põletus,» teatas Grete oma sotsiaalmeedia kontol. «Ja ei, peal olles see ei põletanud nii hullult, et sellist tulemust oleksin oodanud,» lisas ta täpsustuseks.

Grete tunnistas Elu24-le, et varem ei ole ta kõri peale pipraplaastreid pannud. «Aga mul oli hädaolukord sellega, et kiiresti on vaja mingigi hääl tagasi vaja saada,» tõdes ta ja lisas: «Ja siis ma ilmselt liiga julgelt ka kasutasin neid.»

Lauljatar aga ütles, et kasutas kreemi ja nüüd on juba parem. «Juba tõmbas suht tagasi, aga korra ehmatas ära küll. Aga pole hullu midagi, peaasi et hääl on olemas,» sõnas Grete lõpetuseks.

Grete Paia ravis häält pipraplaastritega.
Grete Paia ravis häält pipraplaastritega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist/@gretepaia

Hoiame Elu24 toimetuses Gretele pöialt, et ta hääl on Eesti Laulu finaaliks tagasi. Eesti Laul 2022 finaalõhtu toimub 12. veebruaril Saku suurhallis. Grete astub lavale koos Andrei Zevakiniga ning nende lugu kannab pealkirja «Mis nüüd saab». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles