Briti seltskonnastaari Katie Price'i OnlyFansi sisu lekkis internetti

Elu24
Copy
Katie Price avas oma OnlyFansi konto jaanuari lõpus.
Katie Price avas oma OnlyFansi konto jaanuari lõpus. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Briti seltskonnastaar ja endine glamuurimodell Katie Price avas jaanuari lõpus oma OnlyFansi konto. 43-aastane Katie oli seal oma fännidele jõudnud postitada vaid mõned päevad, kui tema OnlyFansi sisu internetti lekkis.

Kõmuline Briti seltskonnastaar Katie Price avas OnlyFansi konto jaanuar lõpus ja küsib oma fännidelt 11 naela ehk 13 eurot kuus. Oma liitumist täiskasvanutele mõeldud veebikeskkonnaga alustas Katie üsna omapäraselt. Nimelt riietus seltskonnastaar nunnaks, kes kandis «Minu keha, minu reeglid» särpi. 

«Tahan tagasi võtta kontrolli oma sotsiaalmeedia sisu ning fotode osas ning minu OnlyFansi konto annab mulle kui sisuloojale ja naisele juurde jõudu,» avaldas Katie 26. jaanuaril oma Insagramis. «Loodan siiralt, et see inspireerib kõigis vanuses ja suuruses naisi olema rohkem positiivsed.»

Katie oli OnlyFansis tegutsenud vaid mõned päevad, kui osa tema sisust juba internetti lekkis, vahendab Mirror

Tuleb aga välja, et Katiet see väga ei morjenda ja ainus, mis talle närvidele käib on see, et ta OnlyFansiga varem ei liitunud. «Katie on kõigest sillas. Tema vastu on tuntud palju huvi ja tal on palju jälgijaid,» väitis allikas Briti meediale. Väidetavalt on fännide seas eriti populaarsed Katie jalad ja varbad.

Hetkel on Katie OnlyFansi teinud 58 postitust ja kogunud üle 7500 positiivse reaktsiooni. «Glamuuri kuninganna on tagasi!» teatab naine oma kontol.

Pole üllatav, et Katie on otsustanud OnlyFansi abil raha teenida. Kunagi oli glamuurimodelli väärtus hinnanguliselt 45 miljonit naela, kuid 2019. aasta novembris kuulutas kohtunik, et Katie on pankrotis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles