Võlgade võrku mässitud peresid kutsutakse telesarja

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Sel kevadel jõuab TV3 ekraanile telesari, milles tuuakse kriisist välja kümmekond rahahätta sattunud peret.


Saatel «

Overdraft Family

» põhinevas sarjas tõttavad kriitilisse majanduslikku seisu jõudnud Eesti peredele appi finants- ja majandusspetsialistid.

«Perede tegelikku olukorda hinnates ning seejärel asjalikke nõuandeid ja konkreetseid lahendusi pakkudes tuuakse laenude võrku mässitud inimesed masendavast olukorrast välja, murdes läbi surnud ringist, kust rahahädalised ise pääsemisvõimalusi ei näe,» selgitas TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Spetsialistide nõustamisel toimuv muutus toob paranevate pangakontode seisu kõrval täiesti uue taseme ja väärtushinnangud ka inimeste igapäeva- ja pereellu.

Sarja oodatakse peresid, kes on võtnud võlgu ja omakorda võlgu eelmiste võlgade tasumiseks, jäänud jänni tarbimislaenudega, elanud üle oma võimete ja unistuste elu nimel end lõhki laenanud - seega peresid, kel on rahaasjadega suuri raskusi ning kes ei leia võlavõrgust väljapääsu.

«Saatesse valime kindlasti need, kellel on kõige raskem, et neid tõepoolest aidata,» lausus saate toimetaja Raimo Kummer. «Need inimesed ei ole ju tegelikult halvad. Nad on headel aegadel parandanud oma elujärge, aga ajad on siis muutunud.»

Toimetaja nentis, et ilmselt tulevad kõige valusamad kirjad inimestelt, kelle kodu on ohus.

Rahahädas pered saavad sarja registreeruda TV3 kodulehel www.tv3.ee. Esimesed huvilised andsid Adermanni sõnul endast teada kohe pärast teate avaldamist internetis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles