VIDEO Elysa võistlusloo kirjutanud rootslased: me ei uskunud, et videoesitusega edasi saab

Copy
Rootsi laulukirjutajad Ellen Benediktson ja Linnea Deb.
Rootsi laulukirjutajad Ellen Benediktson ja Linnea Deb. Foto: Kuvatõmmis videost

Neljapäeval Saku Suurhallis toimunud Eesti Laulu esimeses poolfinaalis koroonaviiruse tõttu lavalt kõrvale jäänud Elysa jõudis oma looga «Fire» finaali videoesituse kaudu. Kohapeal olid talle kaasa elamas rootslastest laulukirjutajad, kellega Elu24-l õnnestus mõtteid vahetada.

Rootsist Elysale kaasa elama sõitnud Linnea Deb ja Ellen Benediktson on rahvusvaheliselt tuntud lauljad ja laulukirjutajad. Eilse sõu kohta on neil ainult kiidusõnu öelda. «Ja muidugi oleme siin palju kommi söönud ja vahepeal ei saanud midagi aru, aga väga tore on olnud,» lausuvad naised rõõmsalt. «Vapustav õhtu ja kõik on erakordselt andekad!»

Kas pole mitte närvesööv, kui laul, millele oled tulnud kaasa elama, ei kõla otse, vaid video vahendusel? «Mina küll muretsesin selle pärast, kas Elysa saab finaali või mitte. Elysa on live'is väga tugev ja kuna teised laulsid kõik otse, siis ma mõtlesin küll, et televaataja hääletab nende poolt, kes said otse esineda. Aga ma olen väga õnnelik, et Elysa finaali pääses. Kindlasti teeb ta seal võimsa esituse ja laulab nii, nagu homset poleks,» lausub Deb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles