Boy George on kaasvangide seas ülipopulaarne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George O'Dowd ehk Boy George
George O'Dowd ehk Boy George Foto: AP / Scanpix

Vangistatud popstaar Boy George pääses trellide taga kardetud tagakiusamisest, kuna ta on liiga kuulus.

Endine ansambli Culture Club staar pelgas, et saab Londoni kurikuulsas Pentonville´i vanglas karistust kandes füüsilise vägivalla ohvriks, kuid nagu selgub, on valvurid ning kaasvangid tema suhtes väga sõbralikud olnud, vahendab WENN.

«Vanglajuhte hämmastas see, kui populaarne ta on. Paljud vangid on selles vanuses, et mäletavad teda veel hiilgeaegadest ja osad valvurid olid tema vastu liiga sõbralikud ja pakkusid talle suitsu,» ütles lähedalseisev isik Perez Hiltonile.

«Irooniline on see, et ta kartis, et saab Pentonville´is peksa, aga juhtus hoopis nii, et inimesed olid ta vastu nii head ja ta sai nii palju tähelepanu, et ta tuli vangla teise tiiba ümber kolida.»

Boy George, õige nimega George O´ Dowd kannab 15 kuu pikkust karistust selle eest, et aheldas norraka Audun Carlseni 2007. aasta aprillis oma Londoni korteri magamistuppa kinni.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles