Neli viiest koroonas: Minimal Wind Eesti Laulu poolfinaalis lavale ei saa

Elu24
Copy
Minimal Windi liikmed Elisabeth, Taavi ja Paula.
Minimal Windi liikmed Elisabeth, Taavi ja Paula. Foto: Sander Ilvest

Eesti Laulu teine poolfinaal toimub 5. veebruaril, kuid Minimal Windi tol päeval laval ei näe. Bändi liikme Paula Pajusaare sõnul on enamik bändist koroonas.

Kui Eesti Laulu esimesest poolfinaalist jäid koroona ning haiguse tõttu eemale Elysa ja Merilin Mälk, siis teises poolfinaalis ei jõua lavale bänd Minimal Wind, mille üks liige on Elisabeth Tiffany.

«Meil bändis neli inimest viiest koroonas,» avaldas bändi liige Paula Pajusaar kurvastusega Elu24-le ja lisas: «Ainult Ralf on terve ja õnneks kõigil midagi liiga hullu ei ole.»

«Kõige kurvem on, et ei saa lavale,» sõnas Paula lõpetuseks.

Minimal Wind palus Instagramis fännidelt toetust. Koos postitustega avaldati bändi liikmete lapsepõlvefotod.

«Terve elu sai harjutatud ja ettevalmistatud Eesti Lauluks, aga omikron otsustas Saku Suurhalli uksed meie nina ees kinni lüüa. Elu on ebaaus, kuid meil on viimased lootused Teie peal, armsad sõbrad! Hääletage meid finaali! Me tõesti tahame seda Teile ette kanda just Saku Suurhalli laval!»

Kui palju see nende finaali pääsu mõjutab, selgub 5. veebruaril. Esimeses poolfinaalis vaid muusikavideotega võistlustulle astunutest pääses edasi Elysa looga «Fire», kuid Merilin Mälk jäi kahjuks finaali ukse taha. 

Minimal Wind feat. Elisabeth Tiffany Eesti Laulu lugu kannab pealkirja «What To Make Of This».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles