VIDEOINTERVJUU ⟩ Eesti Laulu laval end vigastanud Elina Nechayeva: proovidest jäi puudu

Copy
Elina Nechayeva. Eesti Laul 2022 esimene poolfinaal
Elina Nechayeva. Eesti Laul 2022 esimene poolfinaal Foto: Remo Tõnismäe

Eesti Laulu esimeses poolfinaalis esinedes tõusis Elina Nechayeva oma loo haripunktis sõna otseses mõttes lae alla. Kahjuks ei läinud aga muljetavaldav hetk nii ladusalt, kui võinuks, ning lauljanna sai vigastada. Nechayeva sõnul jäi proovidest väheseks, kuid ta lubas, et finaaliks on see viga parandatud.

Pärast esimese nelja Eesti Laulu finalisti välja kuulutamist jäeti kõik televaatajate õlule, kes kümne minuti jooksul uuesti oma lemmiku poolt hääletada said. Nõnda pääses viiendana esimesest poolfinaalist edasi ka Elina Nechayeva looga «Remedy».

Pingelisel hetkel jäi lauljanna enda sõnul aga rahulikuks, sest ta mõtles põhiliselt just puhkusele. «Ma ei olnud üldse närvis, sest ma mõtlesin, kas ma saan homsest alates väikesele puhkusele või ma saan 13. veebruarist,» tõdes ta ja rõõmustas, et nüüd on veel põnev nädal ees.

Poolfinaalis saadud vigastus ei olnud Elina sõnul aga midagi hullu. «Ilusti seisan, pea on küljes, käed on küljes, jalad kannavad.» Kuid kas lae all tulevad kõrgemad noodid paremini välja? Vaata lähemalt videost, mida Elina arvab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles