Monika Tuvist sai vanaema: esiklapselapseks on pisike tüdruk!

Elu24
Copy

Suunamudija ja tantsija Sonja Malinen (22) sai emaks! Noore neiu kallimaks on Mac Tuvi, kes on tantsija Monika Tuvi vanim poeg.

Sonja Malinen on tantsijanna Monika Tuvi vanima poja Maci kallim (alumisel pildil). Ta on Tartust pärit neiu, kes on lapsepõlvest saati tegelenud tantsimisega ja proovinud õnne ka missinduses. Äsja alanud aasta on aga Sonja jaoks eriline, sest ta sai 3. veebruaril emaks.

Rõõmustavast uudisest teatas Monika Tuvi ETV2 Eesti Laulu erisaates. «Väga hea tunne on. Tüdruk sündis,» avaldas Monika rõõmuga. Nimi on pisitütrel juba olemas, kuid värske vanaema seda ei avaldanud. «Ma ei hakka seda ütlema, las värsked lapsevanemad ise teatavad selle.»

Kaks päeva tagasi postitas Mac Tuvi Instagrami pildi ja ütles, et nad on pisitütre saabumiseks valmis. 

Sonja kohtas Maci 17-aastaselt ja rääkis Elu24-le, et igas suhtes olulised ühised eesmärgid ja tulevikuplaanid. «Paarina koos olles tuleb teha kompromisse, teineteist usaldada, mõista ja kõiges toetada. See aitab ära hoida vähese tähtsusega probleemid ning ebavajalikud pinged suhtes.»

Lapsevanemaks tahtsid mõlemad saada just noorelt. «Hirmu pere loomise osas meil ei olnud, sest teadsime varakult, et soovime üsna noorelt pere luua, ning aeg ja õige kaaslane said sellele määravaks.» Rasedusest Sonja enne lapse sündi aga rääkida ei soovinud. «Otsustasime, et lapseootusega seotud kogemusi jagan pigem mõne aja pärast peale lapse sündi. Siis on hea ning kindel tunne sellele imelisele ajale tagasi vaadata,» rääkis Sonja jaanuari alguses.

Pisitütar pidi esialgu sündima jaanuaris, kuid nüüd sai uuest ilmakodanikust veebruari beebi. Enne sünnitust põdes Sonja ka koroonat ning tõdes: «Iga päev rääkisin beebsule, et ta ootaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles