Kas legendaarne Africa pubi sulges jäädavalt uksed?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Kaks ühes: Africa esimesel korrusel asub pubi, keldris ööklubi.
Kaks ühes: Africa esimesel korrusel asub pubi, keldris ööklubi. Foto: Erakogu

Legendaarse 1997. aasta suvel asutatud Haapsalu pubi Africa uksed on juba mõnda aega lukus ning tuled kustus. Kohalikud on segaduses, kas tõesti pole kodulinnas enam ühtegi sellist kohta, kus raju pidu maha pidada.

1997. aastal avas Lauri Laubre Haapsalus pubi nimega Africa. Nii ööklubi kui ka pubina sai see omal ajal väga kiiresti üle Eesti tuntuks ning neist ustest on arvatavasti sisse astunud kõik kodumaa parimad artistid.

Aastate jooksul on pubi korduvalt omanikke vahetanud ning viimasena asus asutust pidama Jarmo Nõupuu koos elukaaslase Marleen Maidlega.

Elu24 võttis juba mõni päev tagasi Maidlega ühendust, et uurida, kas pubi on jäädavalt suletud või mitte, kuid kahjuks pole omanikelt ühtegi vastust tulnud.

Neljapäeval kirjutas aga Lääne Elu, et olid saanud Maidle kätte, kuid vastus oli olnud lühike. «Jarmo viibib umbes kuu aega välismaal, aga annan teate edasi,» lükkas ta vastutuse põhiomanikule.

Kas haapsallased jäävad tõesti ilma kõige rajumast peokohast, ei tea keegi. Kohalikel tasub vaid loota, et piirangute lõppedes pubi siiski avatakse, kasvõi uute omanike käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles