KLÕPS Piret Järvis-Milder trehvas Tais teist tuntud eestlast (1)

Elu24
Copy

Laulja Piret Järvis-Milder ja Egert Milder on perega juba pikemat aega Tais. Seltsi pakuvad neile ka Pireti bändikaaslase õde Kerli Kivilaan ning tema lauljast kallim Karl-Erik Taukar. Kuid tuntuid eestlasi jagub teisele poole maailma veelgi ja ühte neist trehvas Piret koos Kerliga Bangkokis.

Tais reisisarja väntav Piret Järvis-Milder jagas Instagramis pilti meeleolukast õhtust Bangkokis. Eriti vahvaks tegi õhtu see, et reisiseltskond trehvas veel üht tuntud eestlast!

«Ma ja Kerli Kivilaan trehvasime Bangkokis Henri Anieri!» rõõmustas Piret ja lisas naljatades, et pildile imbusid ka mingid muud eesti tüübid, viidates oma abikaasale ja Kerli kallimale. Henri Anier on eesti jalgpallur, kes mängib Tai jalgpalliklubis.

Tundub, et kohtumisest tundsid rõõmu kõik, sest õhtust jagasid Instagramis pilte ka teised. «Kamp eestlasi kohalikus Viru hotellis,» viskas Karl-Erik Taukar oma sotsiaalmeedia kontol nalja.

Ka Kerli Kivilaan jagas Bangkoki kohta kiidusõnu: «Armastan sind pikalt.»

Detsembris teatasid bändi Vanilla Ninja liige Piret Järvis-Milder ja muusik Egert Milder, et pühivad kodumaa tolmu jalgelt ja suunduvad Taisse. Koos pisitütre Milliga jäädvustavad nad oma pereseiklusi reisisarjana.

«Ringvaatele» avaldasid muusikud, et see on olnud nende pikaajaline unistus. «Oleme pikalt mõelnud ja unistanud, et ühel heal päeval võiks oma reisisarja teha. Nüüd jõudsime tegudeni ka,» tunnistasid nad. Sarja eesmärk on näidata, kuidas on reisida väikese lapsega praeguses maailmas. «Eriti tänapäeval, kus on väga palju piiranguid ning reisimine on nii ehk naa keerulisem kui varem,» selgitas Piret.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles